Πώς θα βρείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Πώς θα βρείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Το σωστό μέγεθος προφυλακτικού είναι σημαντικό για την ασφάλεια και την άνεση που ζητά κανείς από τη χρήση του προφυλακτικού. Τα προφυλακτικά που είναι πολύ μεγάλα, γλιστρούν κατά την σεξουαλική επαφή ενώ τα προφυλακτικά που είναι μικρά, είναι δυνατόν να σπάσουν με την τριβή. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προφυλακτικά, το ένα μέγεθος δεν είναι η λύση για όλους τους άνδρες.

Τα προφυλακτικά χωρίζονται σε μεγέθη ανάλογα με το μήκος και το πλάτος τους, γι’ αυτό και ο άνδρας που θα το αγοράσει πρέπει να έχει μετρήσει το πέος του και σε μήκος και σε πλάτος. Το προφυλακτικό πρέπει να ταιριάζει σε πλάτος και μήκος στο πέος του ανδρός ενώ αυτό είναι σε στύση. Όταν ο άνδρας καταλήξει στις αναλογίες του, μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τα μεγέθη που είναι πλησιέστερα στις δικές του αναλογίες. Η μικρή απόκλιση δεν είναι πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αγοράζει προφυλακτικά που είναι στο μέγεθος του πέους όταν αυτό δεν είναι σε στύση.

Αφού ο άνδρας θα έχει καταλήξει στην εταιρεία εκείνη που έχει προφυλακτικά πιο κοντά στο δικό του μέγεθος, μπορεί στη συνέχεια να ασχοληθεί με το είδος του προφυλακτικού και τις ανέσεις ή την αίσθηση που αυτό παρέχει. Μπορεί να διαλέξει για παράδειγμα προφυλακτικό από λάτεξ ή προφυλακτικό από πολυουρεθάνη ή από δέρμα ζώου. Ακόμη, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κοινά προφυλακτικά ή άλλα με άρωμα, ραβδώσεις ή ακόμη και πολύ λεπτά για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη αίσθηση.

Κάτι λύσεις που σας θέλουν να μετράτε τον αντίχειρα ή οποιονδήποτε άλλον συνδυασμό δαχτύλων, μόνο σοβαρές δεν είναι. Το προφυλακτικό είναι πολιτισμός. Όχι μόνο σας βγάζει από τη δύσκολη θέση μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά σας προφυλάσσει από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, πολλά εκ των οποίων μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν για το σύνολο της ζωής. Είναι κρίμα ειδικά αν δεν έχετε πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσετε να κάνετε τη λάθος επιλογή. Ή κάντε το σωστά ή καθόλου.

 

Previous Τι πρέπει να ξέρεις όταν αγοράζεις προφυλακτικά
Next Πώς να τον αντιμετωπίσετε αν επιμένει να μην θέλει προφυλακτικό

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

Όπως πιθανότατα ήδη υποψιάζεσαι, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που υποστηρίζουν πως μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερο, μακρύτερο και… πλατύτερο ανδρικό μόριο είναι κοινές απάτες. Ορισμένα μάλιστα από αυτά μπορεί

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Πως να διαλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό

Οι άνδρες και οι γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το σεξ και να είναι προστατευμένοι έναντι στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι οι πιο πιστοί

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών συνηθίζει είτε για λόγους συστολής, είτε εξαιτίας της βιασύνης, είτε ακόμα επειδή κάνει λανθασμένη εκτίμηση, να αγοράζει οποιοδήποτε προφυλακτικό βρεθεί μπροστά τους, την κρίσιμη ώρα.