110.000 προφυλακτικά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα

110.000 προφυλακτικά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα

Τα περισσότερα προφυλακτικά που δόθηκαν ποτέ, πρόκειται να δοθούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην Νότια Κορέα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών Convenience Co. προσφέρει 100.000 προφυλακτικά στο αθλητικό χωριό όπου φιλοξενούνται οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Την ίδια ώρα, η Κορεατική Ένωση κατά του AIDS χαρίζει 10.000 προφυλακτικά. Κάπως έτσι, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Νοτίου Κορέας πρόκειται να είναι εκείνοι στους οποίους δόθηκαν ποτέ τα περισσότερα προφυλακτικά, μετά βεβαίως από τα 450.000 προφυλακτικά που διανεμήθηκαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016.

Η Νότια Κορέα είναι μια κοινωνικά συντηρητική χώρα, στην οποία δεν μιλούν για το sex όσο τουλάχιστον θα έπρεπε. Με την κίνηση αυτή της διανομής των προφυλακτικών, ανοίγει με κάποιο τρόπο το θέμα της συζήτησης γύρω από το sex.

«Είναι μια σπουδαία στιγμή προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να ξεκινήσουμε μια ανοιχτή συζήτηση», δήλωσε η Hyeouk Chris Hahm, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστώνης η οποία έχει δουλέψει πάνω στις σεξουαλικές συμπεριφορές των εφήβων της Νότιας Κορέας.

Τις τελευταίες δεκαετίες, σχεδόν τα μισά άτομα της νεολαίας στην Νότια Κορέα ανέφεραν πως είχαν σεξουαλικές επαφές στην εφηβεία τους σύμφωνα με έκθεση του 2016 στην Εφημερίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας Έρευνας υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Hahm.

«Μολονότι οι ενήλικες ξεκινούν τις σεξουαλικές τους επαφές σε νεαρότερη ηλικία, η έρευνα έδειξε ότι οι σεξουαλικές τους γνώσεις παραμένουν εξαιρετικά κακές, θέτοντάς τους σε υψηλό κίνδυνο σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων», αναφέρει η έκθεση.

Ωστόσο, ακόμη και σε μια πολύ μεγάλη πόλη όπως είναι η Σεούλ, οι διαφημίσεις στους υπόγειους σιδηρόδρομους προωθούν τις πλαστικές επεμβάσεις και τα προϊόντα αδυνατίσματος αλλά όχι τα προφυλακτικά ως μέτρο προφύλαξης από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματος. Όπως επισημαίνει η καθηγήτρια Hahm, υπάρχει στίγμα στην κορεατική κοινωνία και ο κόσμος δεν μιλά ανοιχτά για το sex. «Η Νότια Κορέα έχει έναν από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας και ταυτόχρονα έναν από τους υψηλότερους δείκτες αμβλώσεων», υποστηρίζει. Οι αμβλώσεις στην Νότια Κορέα επιτρέπονται μόνο σε εξαιρετικά αυστηρές περιπτώσεις, όπως είναι ο βιασμός ή αν η εγκυμονούσα γυναίκα είναι σε κίνδυνο για λόγους υγείας. Οι γυναίκες που κάνουν παράνομα μια διακοπή κύησης μπορεί να τιμωρηθούν με ένα έτος φυλάκιση και πρόστιμο κοντά στα 2000 ευρώ.

Previous Η ιστορία των προφυλακτικών
Next Υψηλή ραπτική από προφυλακτικά…

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Τελικά τα προφυλακτικά επηρεάζουν αρνητικά τη στύση;

Είναι γνωστό πως υπάρχουν μια σειρά παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν τη στύση σου και να επηρεάσουν αρνητικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη στυτική λειτουργία. Από τις

Προφυλακτικα - Σεξ

3 ερωτικά resolutions για το 2016

Το 2016 είναι δίσεκτο, αλλά οι αστρολόγοι ισχυρίζονται πως πρόκειται να αποτελέσει μια χρονιά πάθους και σεξουαλικής έντασης.  Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως οι προβλέψεις τους θα επαληθευθούν, διάβασε τρία

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Η πλειοψηφία των gay ανδρών δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό

Μια νέα έρευνα, που διεξήχθει για λογαριασμό ενός ευρείας κυκλοφορίας ανδρικού περιοδικού στην Αμερική, κατέδειξε πως η πλειοψηφία των gay και bisexual ανδρών που συμμετείχαν και απάντησαν στις σχετικές ερωτήσεις,