Η στάση του sex που φοβάσαι να δοκιμάσεις…

Η στάση του sex που φοβάσαι να δοκιμάσεις…

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Superdrug Online Doctor στην οποία συμμετείχαν 500 Ευρωπαίοι και 500 Αμερικανοί οι οποίοι κλήθηκαν να μιλήσουν για τις πιο στρεσογόνες εμπειρίες τους στο sex τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Η σεξουαλική στάση που χαρακτηρίστηκε ως η πλέον στρεσογόνα δεν είναι άλλη από το όρθιο 69… Το 42% των ανδρών και το 56% των γυναικών ομολογούν ότι τους πανικοβάλει η ιδέα και μόνο να την δοκιμάσουν. Η δεύτερη πιο στρεσογόνος εμπειρία στο sex είναι το πρωκτικό sex, με το 54,6% των γυναικών και το 30,5% των ανδρών να μην αισθάνονται καθόλου άνετα με την ιδέα. Σαφώς και δεν αποκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σύμφωνα με την μελέτη, η λιγότερο στρεσογόνος στάση είναι η παραδοσιακή του ιεραποστολικού sex.

Σε γενικές γραμμές πάντως η μελέτη αποκαλύπτει πως οτιδήποτε αποτελεί «νεωτερισμό» αγχώνει τους ερωτηθέντες. Η δοκιμή μιας νέας στάσης ή εμπειρίας δεν είναι για εκείνους απαραίτητα και μια ευχάριστη κατάσταση. Ομοίως και οτιδήποτε έχει σχέση με ερωτικά βοηθήματα.

Οι Ευρωπαίοι τέλος αισθάνονται καλύτερα με τον αυνανισμό και τον στοματικό έρωτα σε σχέση με τους πιο συντηρητικούς Αμερικανούς. Το γενικό καλό που προκύπτει ωστόσο από την μελέτη είναι πως το 87% των συμμετεχόντων χαρακτήρισε το sex σε μόνιμη σχέση, ως «ελαφρώς ή μέτρια περιπετειώδες».

Previous Στην Ινδία τα προφυλακτικά διαφημίζονται μόνο βράδυ
Next Σχέση με sex robot; Ω, ναι!

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

#CondomChallenge – H πρόκληση του προφυλακτικού

O περισσότερος κόσμος πλέον, δεν γνωρίζει καμία έκπληξη, κάθε φορά που μια ανεξήγητη διαδικτυακή τρέλα, σημαίνει συναγερμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γεμίσει τα feed και το TimeLine μας. Μια καινούργια

Challenge

Σχέση με sex robot; Ω, ναι!

Στη Μεγάλη Βρετανία δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα sex robots τους έβγαλαν από τα πολύ δύσκολα. Κάποιοι μετά το διαζύγιό τους παντρεύτηκαν (!) τα sex robots τους