Τα προφυλακτικά του Ασπρίγια…

Τα προφυλακτικά του Ασπρίγια…

Φαουστίνο Ασπρίγια… Ένα όνομα μια ιστορία. Κολομβιανός ποδοσφαιριστής ή πιο σωστά άσσος του ποδοσφαίρου. Γεννήθηκε το 1969 και σήμερα είναι 49 ετών. Προσφάτως είχε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, την οποία και αρνήθηκε. Ο Φαουσίντο Ασπρίγια έγινε διάσημος εξαιτίας των επιδόσεών του εντός του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, απέδειξε πως είναι και δεινός επιχειρηματίας. Ο άλλοτε αστέρας της Πάρμα και της εθνικής Κολομβίας κυκλοφορεί εδώ και καιρό μια σειρά προφυλακτικών που φέρουν το όνομά του (Tino).

Αν το έκανε για να κερδίσει επιπλέον χρήματα, οπωσδήποτε η κίνησή του είναι περισσότερο από σοφή. Τα νεαρά αγόρια αγαπούν να ταυτίζονται με αστέρες του ποδοσφαίρου. Και είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να χρησιμοποιούν προφυλάξεις στις σεξουαλικές επαφές τους. Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ποσοστά ήταν ανησυχητικά. Οι νέοι άνδρες ηλικίας 16-24 ετών δεν σκέφτονται καν να πάρουν προφυλάξεις ούτε στις γνωριμίες της μιας βραδιάς, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία τους. Ο Ασπρίγια έπραξε σπουδαία, λανσάροντας προφυλακτικά με την επωνυμία του. Ας μην ξεχνάμε πως κατάγεται από την Κολομβία όπου τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα αποτελούν μάστιγα.

Previous Τα συχνότερα λάθη που γίνονται με τα προφυλακτικά
Next Στην Ινδία τα προφυλακτικά διαφημίζονται μόνο βράδυ

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Αυστραλιανό brand κατασκευάζει προφυλακτικά κατά του ιού Zika

Μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην αγορά των προφυλακτικών από την Αυστραλία έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου τύπου προφυλακτικού, το οποίο εμπεριέχει ένα ειδικό συστατικό το οποίο καταπολεμά τον

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Οι μετοχές των εταιριών προφυλακτικών έπεσαν, μόλις η Κίνα εγκατέλειψε την πολιτική για το ένα παιδί

Οι μετοχές των εταιριών που κατασκευάζουν πάνες, καροτσάκια και άλλα βρεφικά προϊόντα ενισχύθηκαν σημαντικά μετά την απόφαση της Κίνας να εγκαταλείψει την πολιτική που αφορούσε το ένα παιδί ανά οικογένεια.

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Γιατί οι άνδρες δεν φοράνε προφυλακτικό

Τα προφυλακτικά φαίνεται να είναι πλέον παντού. Σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης, σε δημόσιες τουαλέτες, σε καφέ και μπαρ, όμως η πραγματικότητα είναι πως αυτό το μικρό κομμάτι λάτεξ που προσφέρεται