Ποιοι πραγματικά χρειάζονται XL προφυλακτικό

Ποιοι πραγματικά χρειάζονται XL προφυλακτικό

Οι περισσότερες γυναίκες είχαν κάποια στιγμή της ερωτικής τους ζωής έναν παρτενέρ που υποστήριζε πως χρειάζεται να φοράει XL προφυλακτικό και η συντριπτική πλειοψηφία από αυτές πάντα ήθελαν να του πουν: “Κώστα, σε έχω δει γυμνό και σίγουρα δεν χρειάζεσαι XL προφυλακτικό-Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν είναι απαραίτητο να φοράς τόσο μεγάλο προφυλακτικό”.

Βέβαια οι περισσότερες γυναίκες έχουν μάλλον σχετικά μακρινές αναμνήσεις από την τελευταία φορά που ο ερωτικός τους παρτενέρ καυχιόταν για το πέος του, ισχυριζόμενος πως είναι πολύ μεγαλύτερο από την πραγματικότητα, αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει συχνότερα σε μικρές ηλικίες, λίγο μετα΄την ενηλικίωση, όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα και ώριμοι άνδρες που θα έπρεπε να έχουν συμβιβαστεί με την αλήθεια και το μέγεθος του ανδρικού τους μορίου, συνεχίζουν να ζουν ανεβασμένοι στο συννεφάκι που τους θέλει υπερπροικισμένους πορνοστάρ.

Τελικά πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το ανδρικό μόριο, ώστε να απαιτείται η χρήση ενός XL προφυλακτικού; Πιθανότατα δεν το γνωρίζατε όμως υπάρχει στη Βρετανία ένας οργανισμός, ο οποίος παρέχει μέσω της διαδικτυακής του ιστοσελίδας έναν πίνακα με το κατάλληλο προφυλακτικό για κάθε μέγεθος πέους, έχοντας μάλιστα συμπεριλάβει σε αυτόν όλες σχεδόν τις γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι μπορεί να δοθεί απάντηση στο ερώτημα που θα διαλύσει κάθε ανδρικό μύθο. Ο συγκεκριμένος οργανισμός λοιπόν έκανε τη σχετική μελέτη και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το μέσο XL προφυλακτικό διαθέτει μήκος 20.5 εκατοστά και πλάτος 5.71.

Τα προφυλακτικά με την ένδειξη Small έχουν κατά μέσο όρο 16 εκατοστά μήκος και 4.44 πλάτος, ενώ τα regular (κανονικά) διαθέτουν μήκος που δεν ξεπερνά τα 17 εκατοστά, ενώ στο πλάτος υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία ανάλογα με το brand που τα κατασκευάζει.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, όλοι οι άνδρες που υποστηρίζουν πως χρειάζονται ένα πραγματικά πολύ μεγαλύτερο προφυλακτικό από τα regular (κάτι που μπορεί να αποδειχθεί φυσικά ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού αν το προφυλακτικό δεν εφαρμόζει καλά και είναι μεγαλύτερο από όσο πρέπει, μπορεί να γλιστρήσει και να απομακρυνθεί από την κατάλληλη θέση με ότι αυτό συνεπάγεται) θα πρέπει να γνωρίζουν πως μια μεγάλη σειρά από μελέτες έχουν διεξαχθεί προκειμένου να αποδειχθεί τι πραγματικά πιστεύουν οι γυναίκες για το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Θα πρέπει να αποδεχθούν πως η άποψη των γυναικών για το μέγεθος είναι πολύ διαφορετική από ότι πιθανότατα φαντάζονται.

Σε μια πρόσφατη μελέτη σε σχέση με το τι οι άνδρες θεωρούν ως το μέσο μέγεθος του πέους (το οποίο στην πραγματικότητα είναι στα επίπεδα των 13.2 εκατοστών) το αποτέλεσμα ήταν στα 14.5 εκατοστά, ενώ το αντίστοιχο μέγεθος που οι γυναίκες θεωρούν ως το μέσο βρέθηκε στα 13.5 εκατοστά. Το ενδιαφέρον είναι πως οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη θεώρησαν πως το μέσο πέος είναι μεγαλύτερο από αυτό που θεωρούσαν οι γυναίκες (οι οποίες ως εξωτερικός παρατηρητής, προφανώς είχαν αντικειμενικότερη κρίση-άλλωστε έπεσαν πολύ πιο κοντά στις ακριβείς διαστάσεις).

Το Cosmopolitan έκανε έρευνα σε περισσότερους από 1.000 αναγνώστριες σε ηλικές 18-34 ετών το 2015 και τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν απέδειξαν πως το 56% των απαντήσεων θεώρησαν το μέγεθος του παρτενέρ τους κανονικό, ενώ μόλις το 3% υποστήριξαν πως πιστεύουν πως είναι πολύ μεγάλο. Ακόμα περισσότερο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 89% υποστήριξε πως δεν ανησυχούσε καθόλου για το μέγεθος του ανδρικού μορίου των παρτενέρ τους (με δεδομένο φυσικά πως εξ’ αρχής το θεωρούσαν ως ένα κανονικό μέγεθος).

Συνεπώς εκτός της περίπτωσης που διαθέτετε ένα πραγματικά μεγάλο ανδρικό μόριο, είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά και απαραίτητο για την προστασία σας (και της παρτενέρ σας φυσικά) να φοράτε ένα προφυλακτικό που σας εφαρμόζει ιδανικά. Δεν κερδίζετε τίποτα ισχυριζόμενοι πως πρέπει να φοράτε XL προφυλακτικό και ακόμα σημαντικότερα είναι άκρως επικίνδυνο να έρχεστε σε σεξουαλική επαφή φορώντας ένα προφυλακτικό που δεν εφαρμόζει σωστά στο ανδρικό σας μόριο, είτε αυτό είναι πολύ μεγάλο, είτε πολύ μικρό..

Previous Αυστραλιανό brand κατασκευάζει προφυλακτικά κατά του ιού Zika
Next Αριθμός ρεκόρ προφυλακτικών στους Ολυμπιακούς του Ρίο

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Εφαρμογη

Μήπως φοράς τα λάθος προφυλακτικά; Δες τον πίνακα και βρες το σωστό μέγεθός για σένα!

Το να επιλέξεις το σωστό προφυλακτικό ανάλογα με την ανατομία σου, είναι πολύ σημαντικό, αφού αφενός θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατυχήματα και να αυξήσεις την προστασία που σου προσφέρει

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

Όπως πιθανότατα ήδη υποψιάζεσαι, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που υποστηρίζουν πως μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερο, μακρύτερο και… πλατύτερο ανδρικό μόριο είναι κοινές απάτες. Ορισμένα μάλιστα από αυτά μπορεί

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

Μήπως φοράς το λάθος προφυλακτικό;

Ένα προφυλακτικό που δεν εφαρμόζει σωστά, διπλασιάζει τον κίνδυνο να χάσεις τη στύση σου, αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα στην κλιμάκωση, ενώ αυξάνει τον κίνδυνο σκισίματος ή αστοχίας. Το