Tips για να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου στην κρεβατοκάμαρα

Tips για να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου στην κρεβατοκάμαρα

Οδεύουμε προς το καλοκαίρι, η μέρα συνεχίζει να μεγαλώνει, κάτι που συνεπάγεται πως ο δικός σας χρόνος στην κρεβατοκάμαρα μειώνεται. Με τον διαθέσιμο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα να γίνονται λιγότερος αυτή την εποχή, ακολουθούν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο που περνάτε με τον/την ερωτική σας παρτενέρ στην κρεβατοκάμαρα.

Ξεφορτώσου το κινητό/tablet

Με τα social media και τόσες άλλες εφαρμογές, το να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και να τσεκάρεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να παίζεις εθιστικά παιχνίδια και να χαζεύεις ειδήσεις/videos και τόσα άλλα, μπορεί πλέον να διαρκέσει ώρες ολόκληρες, ενώ ταυτόχρονα παράγει ελάχιστη πραγματική αξία για εσένα και την παρτενέρ σου.

Αντί να χρησιμοποιείς το χρόνο αυτό για να παραμένεις καλωδιωμένος, άδραξε την ευκαιρία για να ανακαλύψεις ξανά το άλλο σου μισό. Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα, χάρισε του/της ένα αισθησιακό μασάζ, συνδέσου περισσότερο και ενίσχυσε τους δεσμούς που σας ενώνουν, αντί να χαζολογάς κάθε βράδυ ξαπλωμένος στο διαδίκτυο.

Κάντε συναρπαστικό σεξ στα γρήγορα

Οι σύγχρονοι ξέφρενοι και απαιτητικοί ρυθμοί είναι προφανές πως δεν μας επιτρέπουν να τρέχουμε… ερωτικούς μαραθώνιους κάθε βράδυ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορείς να αλλάξεις το παιχνίδι και να επιλέξετε για εκείνες τις στιγμές ένα συναρπαστικό και άκρως διεγερτικό σεξ στα γρήγορα.

Μια σύντομη αλλά έντονη στιγμή ερωτικής έντασης μπορεί να κάνει θαύματα για τη σχέση σας, ενώ παράλληλα αυξάνει την οικειότητα και προσφέρει ηδονή και στους δυο σας. Δοκιμάστε μια νέα στάση, ή να το κάνετε σε ένα διαφορετικό σημείο, πειραματιστείτε με ερωτικά βοηθήματα και νέες σεξουαλικές πρακτικές για να διατηρήσετε τη σχέση σας ακμάζουσα και συναρπαστική.

Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο που περνάτε μαζί στην κρεβατοκάμαρα, σκεφτείτε πως μια συνεδρία στοματικού σεξ μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Όχι μόνο πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο για να συνδεθείτε με τον/την παρτενέρ σας, αλλά σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί στην κρεβατοκάμαρα.

Προσφέρετε στοματικό σεξ εναλλάξ ο ένας στον άλλον, επενδύστε χρόνο σε προκαταρκτικά παιχνίδια που θα σας διεγείρουν στο μέγιστο και εξασφαλίστε ερωτικές βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες και στους δυο σας.

Αφήστε τη δουλειά στο γραφείο

Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους το άγχος και το εργασιακό στρες είναι κάτι που πιθανότατα σας καταδιώκει όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας. Μπορεί το να κάνετε ένα διάλειμμα να σας φαίνεται αδύνατο, όμως εκτός από το ότι είναι στην πραγματικότητα εφικτό, παραμένει και κάτι απαραίτητο. Για να τα καταφέρετε προσπαθήστε να κάνετε ένα σύντομο σημείωμα προς τον εαυτό σας για τις εκκρεμότητες της ημέρας φεύγοντας από το γραφείο, προγραμματίζοντας παράλληλα το χρόνο που θα ασχοληθείτε μαζί τους την αμέσως επόμενη ημέρα.

Η προσωπική σας ζωή, είναι τεράστιας σημασίας και το να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας πρέπει να αποτελεί καθημερινή σας προτεραιότητα ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένοι είστε με άγχος και στρες. Προσπαθήστε να αφήνετε τη δουλειά στο γραφείο και να επενδύετε χρόνο στο άλλο σας μισό.

Previous Πως να κάνεις τα προφυλακτικά σέξι
Next Σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου - Όσα πρέπει να ξέρεις

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Το σημείο C – Ο οργασμός με διέγερση του τραχήλου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι οργασμού και δεν είναι προφανώς όλοι ίδιοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων γνωρίζουν για τον κλειτοριδικό και τον κολπικό οργασμό, όμως ένα μικρό ποσοστό γνωρίζει για

Προφυλακτικα Durex 0 Comments

Βάλε τα δονούμενα δαχτυλίδια στο ερωτικό παιχνίδι

Τα δαχτυλίδια πέους είναι ένας τύπος ερωτικών παιχνιδιών, που έχουν τη δυνατότητα να απογειώσουν την απόλαυση και να προσφέρουν σε κάθε ζευγάρι μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

Μάθε να αγαπάς το προφυλακτικό σου

Είναι προφανές πως οι άνδρες έχουν μια σχέση αγάπης/μίσους με τα προφυλακτικά. Στην θετική και αισιόδοξη πλευρά της οπτικής τους για αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχούν χρησιμοποιώντας τα μήπως θα