Πως να κάνεις τα προφυλακτικά σέξι

Πως να κάνεις τα προφυλακτικά σέξι

Το να προετοιμάσεις τον/την ερωτικό σου παρτενέρ για δράση μπορεί να αποτελέσει κάτι που θα είναι όσο διασκεδαστικό θα είναι και το… κυρίως πιάτο της σεξουαλικής επαφής. Χρειάζεται προπόνηση κι αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρεις, όμως τα προφυλακτικά μπορεί να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη και σέξι διάσταση στην ερωτική επαφή.

Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτει κανείς είναι παρτενέρ, θετική ερωτική διάθεση και μια έξαρση δημιουργικότητας. Ακολουθούν έξι σέξι τρόποι με τους οποίους η παρτενέρ μπορεί να βοηθήσει το ερωτικό της ταίρι να φορέσει το προφυλακτικό και θα τον κάνει να ζητάει διαρκώς περισσότερο σεξ.

Κάντε τα πράγματα λίγο πιο… πιπεράτα

Πριν φορέσετε το προφυλακτικό στον παρτενέρ σας, βεβαιωθείτε πως αυτό βρίσκεται στη σωστή κατάσταση και δεν είναι γυρισμένο στη λάθος πλευρά. Το σημείο συλλογής του σπέρματος θα πρέπει να έχει φορά προς τα πάνω και το χείλος του προφυλακτικού να έχει φορά προς τα έξω και να μπορείτε να το ξετυλίξετε προς τα κάτω. Στάξτε μερικές σταγόνες διεγερτικού λιπαντικού εντός του προφυλακτικού για να αυξήσετε την ηδονική εμπειρία που θα βιώσει ο παρτενέρ σας. Η αίσθηση του προφυλακτικού σε συνδυασμό με το λιπαντικό θα απογειώσει την απόλαυση και για τους δυο σας, αρκεί να εξασφαλίσετε πως δεν θα το παρακάνετε αφού αν βάλετε υπερβολική ποσότητα θα αυξήσετε τον κίνδυνο να γλιστρήσει το προφυλακτικό και να μην μείνει στη θέση που πρέπει.

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό

Οι άνδρες είναι ιδιαίτερα οπτικοί τύποι και αν σας παρακολουθούν να τους φοράτε το προφυλακτικό χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, τότε η διέγερσή τους θα φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα. Ξεκινήστε προσθέτοντας λίγο λιπαντικό στα χείλη σας, χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σας και τοποθετήστε προσεκτικά την άκρη (σπερματοδόχο κατάληξη) του προφυλακτικού στο στόμα σας με το εξωτερικό σημείο της να ακουμπά στη γλώσσα σας, ενώ το κρατάτε με τα χείλη σας, ώστε να παραμείνει σε σταθερή θέση. Στη συνέχεια με αργές κινήσεις αγκαλιάστε το ανδρικό του μόριο με το στόμα σας, καθοδηγώντας το προφυλακτικό στη σωστή θέση. Αν το κάνετε επιδέξια με αργό και αισθησιακό τρόπο, διατηρώντας παράλληλα οπτική επαφή με τον παρτενέρ σας, η κατάσταση θα γίνει εκρηκτικά σέξι.

Πάρτε τον έλεγχο

Αντί να αφήσετε τον παρτενέρ σας να φορέσει μόνος του το προφυλακτικό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσει τα δικά σας χέρια για να το κάνει. Αφήστε τον να ανοίξει τη συσκευασία, να τοποθετήσει το προφυλακτικό σας χέρια σας και να σας οδηγήσει προς το ανδρικό του μόριο. Όταν έχετε στα χέρια σας τη βάση του προφυλακτικού και αυτή ακουμπάει στην κεφαλή του πέους, ξετυλίξτε αργά προς τα κάτω για να αυξήσετε την ερωτική του διέγερση. Αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο πιπεράτα μπορείτε να  του φορέσετε και ένα δαχτυλίδι πέους, πριν βάλετε το προφυλακτικό για να εξασφαλίσετε πως θα διατηρήσει σκληρότερη στύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μη χαλάτε την έξαψη της στιγμής

Τα πολλά ξεκίνα-σταμάτα στην ερωτική δράση δεν είναι μονάχα κουραστικά αλλά συχνά καταστρέφουν την ερωτική έξαψη της στιγμής και πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη στύση τους. Με δεδομένο πως συχνά απαιτείται διαρκής διέγερση για να διατηρηθεί η ισχυρή στύση, εξασφαλίστε πως τα προφυλακτικά είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα από τη στιγμή των προκαταρκτικών. Με τον τρόπο αυτό δεν θα έχετε προβλήματα και θα διασφαλίσετε πως όλα θα κυλήσουν ιδανικά, χωρίς να καταστραφεί η ερωτική ένταση της στιγμής.

Previous Ανησυχητική αύξηση στα κρούσματα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων
Next Tips για να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου στην κρεβατοκάμαρα

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Πορνογραφία και διαφήμιση

Το σεξ υπήρξε διαχρονικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαφήμισης, ως ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους τα brands ανέκαθεν προωθούσαν τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες τους. Μπορεί

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και αποτελεί μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν στην κοινή μάχη κατά του

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με ραβδώσεις και κουκίδες

Δεν υπάρχει ένα προφυλακτικό που να ταιριάζει σε όλους, αφού ο καθένας μας είναι μοναδικός πνευματικά και ψυχολογικά, αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την ερωτική απόλαυση και έχει τον δικό του