Το Crescendo είναι ερωτικό βοήθημα που ονειρευόσουν

Το Crescendo είναι ερωτικό βοήθημα που ονειρευόσουν

Εδώ και πολύ καιρό (πάνω από δύο χρόνια), η εταιρεία MysteryVibe ήθελε να φέρει ένα πραγματικά εύκαμπτο σεξουαλικό βοήθημα στην αγορά, το οποίο μπορεί να λυγίσει και να πάρει το σχήμα που επιθυμεί ο καθένας, και που μπορεί και δονείται, αλλά με πλήρως παραμετροποιήσιμο (προσαρμόσιμο) τρόπο, και με ακριβώς τον ρυθμό και την ένταση που αρέσει στον χρήστη του, και μάλιστα από την ευκολία του κινητού του.

Η μικρή εταιρεία, για να καταφέρει να δημιουργήσει τον συγκεκριμένο έξυπνο δονητή, χρειάστηκε την βοήθεια του… κοινού, και έτσι χρησιμοποίησε την πλατφόρμα χρηματοδότησης Born, όπου και 500 μικροί χρηματοδότες (bakers) την βοήθησαν να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα της.

Ο δονητής Crescendo (Κρεσέντο) έγινε πραγματικότητα. Η Βρετανική MysteryVibe δημιουργήθηκε από μία ομάδα γυναικών, που συνεργάστηκε με την εταιρεία βιομηχανικού σχεδιασμού Seymourpowell, την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Fueled και την εταιρεία Condiment Junkie που ειδικεύεται στις τεχνολογίες αισθητήρων.

Το τελικό προϊόν, μπορεί ακόμα να μην κυκλοφορεί ευρέως, ωστόσο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία –ώστε να είστε από τις πρώτες ή τους πρώτους που θα έχετε την δυνατότητα να το δοκιμάσετε, μόνες/οι ή μαζί με τον/ την σύντροφο σας.

Όσες ή όσοι το θέλετε, μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον πρωτότυπο, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας δονητή Crescendo της MysteryVibe από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εδώ. Περισσότερα, στο video που ακολουθεί.

Πηγή: Athome.gr

Previous Μην αφήνετε το στρες να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή
Next Ένα βήμα πιο κοντά στο ανδρικό χάπι αντισύλληψης

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

3 διαφορετικοί λόγοι υπέρ της χρήσης προφυλακτικού

Πριν την ανακάλυψη του προφυλακτικού με τη μορφή που είναι περίπου και σήμερα γνωστό το 1855, τα ζευγάρια προσπαθούσαν να εφεύρουν ένα σωρό τρόπους για να αποφύγουν το ενδεχόμενο της

Προφυλακτικα - Μεγεθος

Ποιοι πραγματικά χρειάζονται XL προφυλακτικό

Οι περισσότερες γυναίκες είχαν κάποια στιγμή της ερωτικής τους ζωής έναν παρτενέρ που υποστήριζε πως χρειάζεται να φοράει XL προφυλακτικό και η συντριπτική πλειοψηφία από αυτές πάντα ήθελαν να του

Προφυλακτικα - Ειδησεις

H Durex φιλοδοξεί να καταργήσει κάθε ταμπού σχετικά με την αγορά προφυλακτικών στην Ινδία

«Όταν μιλάμε για χώρες όπως η Ινδία, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως εκεί πολλές φορές είναι ευκολότερο να αγοράσεις ένα τζίν παντελόνι παρά ένα προφυλακτικό», υποστηρίζει η Reckit