Ταυτόχρονος οργασμός με προφυλακτικά για αμοιβαία κορύφωση

Ταυτόχρονος οργασμός με προφυλακτικά για αμοιβαία κορύφωση

Όταν κάνεις σεξ, είναι μια από τις μοναδικές περιπτώσεις κατά τις οποίες σίγουρα δεν θέλεις να τερματίσεις… πρώτος. Για τα περισσότερα ζευγάρια, τα προφυλακτικά υψώνουν ένα σύνορο ανάμεσα στους ερωτικούς παρτενέρ, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο να συμβεί στην πραγματικότητα.

Τα προφυλακτικά που είναι σχεδιασμένα για την αμοιβαία κορύφωση, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ερωτικής απόδοσης των δυο παρτενέρ, κάνοντας τη σεξουαλική επαφή περισσότερο απολαυστική και μοναδική για τους ερωτικούς συντρόφους.

Τι είναι τα προφυλακτικά αμοιβαίας κορύφωσης;

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα προφυλακτικά τα οποία καταφέρνουν να επιβραδύνουν την ανδρική εκσπερμάτιση, ενώ παράλληλα προσφέρουν ενίσχυση της διέγερσης για τις γυναίκες. Είναι η ιδανική επιλογή για τα ζευγάρια που επιζητούν μια συνολική ερωτική εμπειρία, η οποία επικεντρώνεται στην παράλληλα έντονη διέγερση και για τους δυο και μεγιστοποιεί τις πιθανότητες για ταυτόχρονο οργασμό. Προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων και διαφορετικών υφών και είναι κατασκευασμένα ώστε να προσφέρουν απολαυστική σεξουαλική εμπειρία, βοηθώντας το ζευγάρι να φτάσει σε επίπεδα διέγερσης τα οποία είναι αμοιβαία επωφελή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Ο συγκεκριμένα προφυλακτικά εμπεριέχουν συστατικά όπως η βενζοκαΰνη που προκαλούν μούδιασμα και έτσι βοηθούν στην επιβράδυνση της ανδρικής εκσπερμάτισης, ώστε να παρατείνεται το χρονικό διάστημα της απόλαυσης για τους δυο παρτενέρ. Το έξτρα λιπαντικό που έχουν στο εξωτερικό τους βοηθά επίσης στη μείωση της κολπικής ξηρότητας, εξαλείφοντας τις πιθανότητες για επώδυνη συνουσία και προσφέροντας μια συνολικά πολύ απολαυστικότερη εμπειρία.

Πως να αυξήσετε τις πιθανότητες για ταυτόχρονο οργασμό

Επιλέξτε τη σωστή στάση

Ορισμένες στάσεις στο σεξ, όπως για παράδειγμα η γυναίκα από πάνω ή το σεξ στα τέσσερα προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες για έντονη διέγερση του εμπρόσθιου κολπικού τοιχώματος, κάτι που μπορεί να προσφέρει βελτιωμένες συνθήκες για ταυτόχρονο οργασμό. Οι συγκεκριμένες στάσεις δεν είναι μονάχα ιδανικές για κλειτοριδική διέγερση, αλλά παράλληλα όταν η διείσδυση γίνεται σε σχετικά ταχείς ρυθμούς, είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί ένα οργασμικό ρεφλέξ.

Εναλλάσσετε τους τρόπους διέγερσης τακτικά

Αυτό επιτρέπει στους δυο παρτενέρ να χτίσουν σταδιακά τη διέγερση προς την κορύφωση και παράλληλα βοηθούν το σεξ να μην επικεντρώνεται στον οργασμό ως αυτοσκοπό. Αλλάζοντας στάσεις, διάθεση και πειραματιζόμενοι με νέες ερωτικές πρακτικές καταφέρνετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ενώ παράλληλα διατηρείτε ως ερωτικό ζευγάρι τον έλεγχο της σεξουαλικής επαφής.

Επικοινωνία

Λέγοντας στον/στην παρτενέρ σας πως αισθάνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ, καταφέρνετε να του προσφέρετε ενδείξεις για το τι πραγματικά λειτουργεί διεγερτικά και τι όχι. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα μείγμα λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας, ώστε να δώσετε στον/στην παρτενέρ σας να καταλάβει σε βάθος τι σας διεγείρει περισσότερο και γιατί συμβαίνει αυτό.

Previous Το σημείο C - Ο οργασμός με διέγερση του τραχήλου
Next Μην αφήνετε το στρες να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Έχεις αρχίσει τα προκαταρκτικά με την παρτενέρ σου και καθώς της ψυθιρίζετε τι πρόκειται να ακολουθήσει, με την ερωτική ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινα, αυτή

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Tι επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών;

Τα προφυλακτικά έχουν εφευρεθεί εδώ και αιώνες και έχουν περάσει από πολλά στάδια εξέλιξης μέχρι να φτάσουμε στο σύγχρονο προφυλακτικό από λάτεξ, το οποίο χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους εδώ

Προφυλακτικα - Προβληματα 1Comments

Γιατί πρέπει να βάλεις το λιπαντικό στο παιχνίδι

Το λιπαντικό είναι ένας από τους ευκολότερους και πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να έρθεις πιο κοντά με τον/την ερωτική παρτενέρ σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής. Αν