Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Στην αέναη αναζήτηση του τέλειου προφυλακτικού, ώστε να καταφέρουν να σε πείσουν να το φοράς πριν κάθε σεξουαλική επαφή, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Texas, ισχυρίζονται πως έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα σούπερ μοντέλο προφυλακτικού.

Μάλιστα οι επιστήμονες υποστήριξαν στο BBC πως το εκπληκτικό νέο προφυλακτικό που έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν, αυξάνει την ερωτική απόλαυση και διαθέτει ιδιότητες καταπολέμησης του ιού HIV, με τα δυο αυτά χαρακτηριστικά να αποτελούν μια απίστευτη βελτίωση για τα προφυλακτικά όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και εφόσον οι ισχυρισμοί των επιστημόνων επιβεβαιωθούν, το παιχνίδι για το ασφαλές σεξ θα αλλάξει για τα καλά και θα μπούμε όντως σε μια νέα εποχή.

Όπως έγραψε επίσης η Independent ο επικεφαλής των ερευνητών Mahua Choudhery ισχυρίστηκε πως αυτά τα θαυματουργά προφυλακτικά θα εμπεριέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία θα ενισχύουν τους νευροδιαβιβαστές, οι οποίοι λειτουργούν στις νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων, με αποτέλεσμα μια κατά πολύ βελτιωμένη ερωτική απόλαυση με τις αισθήσεις να λειτουργούν στο μάξιμουμ.

Η ομάδα του πανεπιστημίου του Texas σύμφωνα με τις ανακοινώσεις κατασκευάζουν προφυλακτικά από υλικό το οποίο βασίζεται στην υδρογέλη και το οποίο όπως ισχυρίζονται έχει τη δυνατότητα να εξολοθρεύει τον ιο HIV, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να εξαλείψει την εξάπλωσή του, μέσω της σεξουαλικής επαφής, την κυριότερη δηλαδή μέθοδο μετάδοσης του ιού που προκαλεί τη μάστιγα του AIDS.

Όλα τα παραπάνω κόβουν την ανάσα και σηματοδοτούν μια πραγματική υγειονομική επανάσταση, αρκεί φυσικά όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί να αληθεύουν και να μπορούν όντως να πραγματοποιηθούν. Θα ειμαστε σίγουροι πως όλα αυτά είναι αλήθεια εντός του επόμενου χρόνου, όταν όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα συγκεκριμένα… σούπερ προφυλακτικά, με τον επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας να αποκαλύπτει πως πολλές εταιρίες κατασκευής προφυλακτικών έχουν πλησιάσει το πανεπιστήμιο ζητώντας να συνεργαστούν, ώστε η καινοτομία να πάρει σύντομα σάρκα και οστά.

Προφυλακτικά που δεν στερούν τη σεξουαλική απόλαυση και ενισχύουν τη συνολική εμπειρία που βιώνουν οι δυο παρτενέρ, ενώ ταυτόχρονα εξολοθρεύουν τον ιό HIV, μοιάζουν ένα όνειρο, όμως φαίνεται πως η ομάδα του πανεπιστημίου βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη. Όπως τονιζουν μάλιστα σε όλους τους τόνους, το νέο προϊόν θα είναι προσιτό στις μάζες. Μένει να δει αν βρισκόμαστε τόσο κοντά σε μια πραγματική επανάσταση σε ότι αφορά το ασφαλές σεξ.

Previous Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει
Next Ενδείξεις πως μπορείς να έχεις ένα ΣΜΝ

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Γιατί οι άνδρες δεν φοράνε προφυλακτικό

Τα προφυλακτικά φαίνεται να είναι πλέον παντού. Σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης, σε δημόσιες τουαλέτες, σε καφέ και μπαρ, όμως η πραγματικότητα είναι πως αυτό το μικρό κομμάτι λάτεξ που προσφέρεται

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Το μυστικό των Κουβανών για οικονομικό κρασί είναι τα προφυλακτικά!

Υπάρχουν συγκεκριμένα βασικά αγαθά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία βρίσκονται σε μόνιμη έλλειψη όταν μιλάμε για την χώρα της Κούβας. Ωστόσο, η πολιτική που ακολουθεί η ίδια χώρα σε θέματα

Προφυλακτικα Durex 0 Comments

Βάλε τα δονούμενα δαχτυλίδια στο ερωτικό παιχνίδι

Τα δαχτυλίδια πέους είναι ένας τύπος ερωτικών παιχνιδιών, που έχουν τη δυνατότητα να απογειώσουν την απόλαυση και να προσφέρουν σε κάθε ζευγάρι μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει