Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Στην αέναη αναζήτηση του τέλειου προφυλακτικού, ώστε να καταφέρουν να σε πείσουν να το φοράς πριν κάθε σεξουαλική επαφή, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Texas, ισχυρίζονται πως έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα σούπερ μοντέλο προφυλακτικού.

Μάλιστα οι επιστήμονες υποστήριξαν στο BBC πως το εκπληκτικό νέο προφυλακτικό που έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν, αυξάνει την ερωτική απόλαυση και διαθέτει ιδιότητες καταπολέμησης του ιού HIV, με τα δυο αυτά χαρακτηριστικά να αποτελούν μια απίστευτη βελτίωση για τα προφυλακτικά όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και εφόσον οι ισχυρισμοί των επιστημόνων επιβεβαιωθούν, το παιχνίδι για το ασφαλές σεξ θα αλλάξει για τα καλά και θα μπούμε όντως σε μια νέα εποχή.

Όπως έγραψε επίσης η Independent ο επικεφαλής των ερευνητών Mahua Choudhery ισχυρίστηκε πως αυτά τα θαυματουργά προφυλακτικά θα εμπεριέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία θα ενισχύουν τους νευροδιαβιβαστές, οι οποίοι λειτουργούν στις νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων, με αποτέλεσμα μια κατά πολύ βελτιωμένη ερωτική απόλαυση με τις αισθήσεις να λειτουργούν στο μάξιμουμ.

Η ομάδα του πανεπιστημίου του Texas σύμφωνα με τις ανακοινώσεις κατασκευάζουν προφυλακτικά από υλικό το οποίο βασίζεται στην υδρογέλη και το οποίο όπως ισχυρίζονται έχει τη δυνατότητα να εξολοθρεύει τον ιο HIV, καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να εξαλείψει την εξάπλωσή του, μέσω της σεξουαλικής επαφής, την κυριότερη δηλαδή μέθοδο μετάδοσης του ιού που προκαλεί τη μάστιγα του AIDS.

Όλα τα παραπάνω κόβουν την ανάσα και σηματοδοτούν μια πραγματική υγειονομική επανάσταση, αρκεί φυσικά όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί να αληθεύουν και να μπορούν όντως να πραγματοποιηθούν. Θα ειμαστε σίγουροι πως όλα αυτά είναι αλήθεια εντός του επόμενου χρόνου, όταν όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα συγκεκριμένα… σούπερ προφυλακτικά, με τον επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας να αποκαλύπτει πως πολλές εταιρίες κατασκευής προφυλακτικών έχουν πλησιάσει το πανεπιστήμιο ζητώντας να συνεργαστούν, ώστε η καινοτομία να πάρει σύντομα σάρκα και οστά.

Προφυλακτικά που δεν στερούν τη σεξουαλική απόλαυση και ενισχύουν τη συνολική εμπειρία που βιώνουν οι δυο παρτενέρ, ενώ ταυτόχρονα εξολοθρεύουν τον ιό HIV, μοιάζουν ένα όνειρο, όμως φαίνεται πως η ομάδα του πανεπιστημίου βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη. Όπως τονιζουν μάλιστα σε όλους τους τόνους, το νέο προϊόν θα είναι προσιτό στις μάζες. Μένει να δει αν βρισκόμαστε τόσο κοντά σε μια πραγματική επανάσταση σε ότι αφορά το ασφαλές σεξ.

Previous Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει
Next Ενδείξεις πως μπορείς να έχεις ένα ΣΜΝ

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό χωρίς latex;

Το latex αποτελεί το υλικό που αρχικά βρέθηκε ως το καταλληλότερο, εξετάζοντας συνολικά όλες τις παραμέτρους, ως πρώτη ύλη για την κατασκευή των προφυλακτικών. Δυστυχώς όμως ορισμένοι άνδρες είναι αλλεργικοί

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

Η ιστορία του προφυλακτικού

Στο παρακάτω κείμενο θα διαβάσετε μια ιστορική αναδρομή για τα προφυλακτικά, τα οποία έχουν σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ότι φαντάζεστε και θα ανακαλύψετε την μεγάλη τους διαδρομή στο χρόνο,

Προφυλακτικα - Σεξ

Γιατί κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει ασκήσεις πυελικού εδάφους

Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους αποτελούν μια ειδική διαδικασία εκγύμνασης, η οποία είναι σχεδιασμένη για να ενισχύει τους μυς της περιοχής που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια και εκτείνονται από το ηβικό