Διάκριση για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο της Γρηγόρης Μικρογεύματα στα φετινά Franchise Business Awards

Διάκριση για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο της Γρηγόρης Μικρογεύματα στα φετινά Franchise Business Awards

Ο κ. Βλάσσης Γεωργάτος , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης Μικρογεύματα, βραβεύθηκε ως Best Franchise Leader (Βραβείο Καλύτερης Ηγεσίας Franchise), στην τελετή απονομής των Βραβείων Franchise 2016, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Franchise Business.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχημένων επιλογών του στην αγορά του franchise και ειδικότερα στην ηγεσία της Γρηγόρης Μικρογεύματα, εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Επισφραγίζει την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων και δυνητικών συνεργατών franchisee, οι οποίοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία και επιτυχία της αλυσίδας.

Ο Γρηγόρης που φέτος κλείνει τα 44 χρόνια δραστηριότητας, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και την 7η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη. Περιλαμβάνει περισσότερα από 285 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες. Πρόσφατα μάλιστα, το Νοέμβριο 2015, ο Γρηγόρης επεκτάθηκε και στη Γερμανία ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Βερολίνο, στη φημισμένη Alexanderplatz.

Η επέκταση της δραστηριότητας σε μια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, στις παρούσες οικονομικές συνθήκες, αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εγχείρημα, το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική του franchise αλλά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων του Γρηγόρη.

Η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και κεντρικό παρουσιαστή τον Θέμη Σαρανταένα. Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση καθώς, μεταξύ άλλων, το Franchise Business επιβραβεύει τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Ο κ. Γεωργάτος, δήλωσε με αφορμή τη φετινή βράβευση : «Αυτό το βραβείο έρχεται ως επιβεβαίωση της δέσμευσής μας στο franchise και αφιερώνεται τόσο στους συνεργάτες franchisees όσο και στους εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης όλα αυτά τα χρόνια.»

Previous 5 μύθοι για τα προφυλακτικά
Next Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

About author

You might also like

Uncategorized

Η σύντομη ιστορία του προφυλακτικού

“Δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται όταν βγαίνει έξω από ένα κατάστημα κρατώντας ένα κουτάκι προφυλακτικά” δηλώνει η νέα διαφήμιση της Trojan για την προώθηση της νέας γραμμής προφυλακτικών XOXO condom

Uncategorized

Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι Γρηγόρηδες και μαζί τους γιορτάζει και η αλυσίδα καταστημάτων Γρηγόρης, που σε προσκαλεί να τον επισκεφτείς για ευχές και κεράσματα.