Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό χωρίς latex;

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό χωρίς latex;

Το latex αποτελεί το υλικό που αρχικά βρέθηκε ως το καταλληλότερο, εξετάζοντας συνολικά όλες τις παραμέτρους, ως πρώτη ύλη για την κατασκευή των προφυλακτικών. Δυστυχώς όμως ορισμένοι άνδρες είναι αλλεργικοί στο latex. Τα προφυλακτικά που είναι ελεύθερα από latex, κατασκευάζονται από διαφορετικές πρώτες ύλες. Τα Durex Real  Feel, χωρίς latex κατασκευάζονται από πολυισοπρένιο, ένα υλικό που τα κάνει κατάλληλα για όλους τους ανθρώπους που έχουν αλλεργία ή ευαισθησία στις πρωτεΐνες του latex από το φυσικό καουτσούκ.

Γιατί χρειάζομαι ένα προφυλακτικό ελεύθερο από latex;

Αν έχεις αλλεργία στο latex, οποιαδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια που μπορεί να προκύψει από τη χρήση ενός τέτοιου προφυλακτικού, θα συμβεί στο σημείο που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να επηρεαστεί και αυτή είναι προφανώς η γενικότερη περιοχή των γεννητικών σου οργάνων. Οποιοσδήποτε έχει βιώσει τα συμπτώματα και αυτές τις παρενέργειες θα σε διαβεβαιώσει πως ένα κνησμώδες και επώδυνο εξάνθημα στην περιοχή δεν είναι σε καμία περίπτωση ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το σεξ. Τα ελεύθερα από latex προφυλακτικά, επιτρέπουν σε όλους όσους έχουν τη συγκεκριμένη αλλεργία να απολαμβάνουν με ασφάλεια και χωρίς κανένα πόνο ή ενόχληση το σεξ και να μπορούν να ζήσουν με ασφάλεια μια απολύτως φυσιολογική ερωτική ζωή.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως τα ελεύθερα από latex προφυλακτικά δεν είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για ανθρώπους που υποφέρουν από τη σχετική αλλεργία, αλλά παραμένουν δημοφιλή και για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που λατρεύει τη διαφορετική τους υφή και αίσθηση, αλλά και το διεγερτικό συναίσθημα που μπορούν να προσφέρουν. Τα Durex Real  Feel  προσφέρουν μια φυσική αίσθηση κατά την επαφή με την επιδερμίδα και μπορούν να σας παρέχουν αυξημένη οικειότητα και σύνδεση κατά την ερωτική επαφή. Αρκετοί τα προτιμούν ως την αγαπημένη τους επιλογή προφυλακτικού, ακόμα κι αν δεν έχουν καμία αλλεργική αντίδραση στο latex.

Μπορούν αυτά τα προφυλακτικά να αλλάξουν τη σεξουαλική εμπειρία που θα βιώσω;

Είναι προφανές πως για οποιονδήποτε είναι αλλεργικός στο latex, τα συγκεκριμένα προφυλακτικά θα κάνουν τεράστια διαφορά, αφού θα εξαλείψουν μια για πάντα οποιαδήποτε παρενέργεια και αλλεργική αντίδραση του οργανισμού. Οριστικό τέλος δηλαδή, στα εξανθήματα, τον κνησμό και το επώδυνο σεξ. Η επιλογή των προφυλακτικών χωρίς latex, αφορά επίσης ένα σημαντικό κομμάτι του κοινού που τα προτιμάει εξαιτίας της ιδιαίτερης αίσθησης που χαρίζουν, ακόμα κι αν δεν έχει κανένα πρόβλημα με το latex.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα προφυλακτικά από πολυισοπρένιο είναι πολύ λεπτά και προσομοιώνουν εξαιρετικά την ερωτική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, αφού χρησιμοποιείτε λιγότερη ποσότητα υλικού που διαχωρίζει την επαφή του ανδρικού μορίου με τον κόλπο. Το λεπτότερο υλικό συνεπάγεται αυξημένη διέγερση και στενότερη επαφή και για τους δύο παρτενέρ, ενώ το πολυισοπρένιο μεταφέρει τη θερμότητα με καλύτερο τρόπο από ότι το latex.

Η αυξημένη θερμική αγωγιμότητα οδηγεί σε επιπρόσθετη απόλαυση και οι δυο παρτενέρ αισθάνονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Επιπρόσθετα τα Durex Real  Feel δεν έχουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά του latex που όλοι αναγνωρίζουμε, ενώ αρκετοί χρήστες θεωρούν πως είναι περισσότερο απαλά και ελαστικά σε σχέση με τα αδερφάκια τους που είναι κατασκευασμένα από latex.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί και κάθε ερωτική εμπειρία είναι κάτι μοναδικό κάθε δεδομένη στιγμή. Είναι συνεπώς δύσκολο να υποστηρίξει κανείς με βεβαιότητα ποιος τύπος προφυλακτικού είναι ο ιδανικός για τον καθένα και ποιος θα γίνει η αγαπημένη του επιλογή, ή θα επηρεάσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο την ερωτική του ζωή. Από την άλλη όμως αν διαθέτετε αλλεργία στο latex ή ευαίσθητη επιδερμίδα, τα συγκεκριμένα προφυλακτικά μπορεί να έχουν ευεργετικότατη επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

Previous Πως να εξασφαλίσεις πως ο παρτενέρ σου θα χρησιμοποιεί πάντα προφυλακτικό
Next Τα υπέρ και τα κατά της περιτομής

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Sexipedia – Ο σέξι σύμμαχός σου για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία

Στο Sexipedia θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία, θα ανακαλύψετε έναν καινούργιο σύμμαχο, που θα σας παρέχει απαντήσεις για όλα όσα

Προφυλακτικα DUO 0 Comments

Τι μέγεθος προφυλακτικού πρέπει να αγοράσω

Κάθε ανδρικό μόριο είναι μοναδικό και η ποικιλία σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη είναι ουσιαστικά ανεξάντλητη. Το πέος κάθε άνδρα είναι διαφορετικό σε ότι αφορά μια μεγάλη σειρά από παράγοντες.

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών συνηθίζει είτε για λόγους συστολής, είτε εξαιτίας της βιασύνης, είτε ακόμα επειδή κάνει λανθασμένη εκτίμηση, να αγοράζει οποιοδήποτε προφυλακτικό βρεθεί μπροστά τους, την κρίσιμη ώρα.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply