Πως να εξασφαλίσεις πως ο παρτενέρ σου θα χρησιμοποιεί πάντα προφυλακτικό

Πως να εξασφαλίσεις πως ο παρτενέρ σου θα χρησιμοποιεί πάντα προφυλακτικό

Αν και ένα κομμάτι των ανδρών διαθέτει την κοινή λογική και την ακολουθεί κατά γράμμα χρησιμοποιώντας προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική επαφή, υπάρχει ένα ποσοστό του ισχυρού φύλου που θα προσπαθήσει να πείσει την παρτενέρ του, να ενδώσει σε σεξ, χωρίς τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να προφυλαχτείτε από το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης αλλά και έναντι στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό σε κάθε ερωτική επαφή και παρακάτω θα διαβάσετε τρόπους, που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε πως ο παρτενέρ σας θα φοράει πάντα προφυλακτικό.

– Αν ο παρτενέρ σας υποστηρίξει πως δεν θέλει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, πείτε του πως δεν θέλετε να ρισκάρετε το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Ακόμα και αν ένας άνδρας είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τον κίνδυνο να κολλήσει ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νοσημα, είναι εξαιρετικά πιθανό να το σκεφτεί δυο φορές, αν του επισημάνετε τον κίνδυνο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

– Η χρήση προφυλακτικού αποτελεί ένδειξη σεβασμού για την παρτενέρ. Στην περίπτωση που δεν σας σέβεται αρκετά, ώστε να βοηθήσει να παραμείνετε και οι δυο ασφαλείς κατά τη σεξουαλική επαφή, μήπως δεν αξίζει να κάνετε σεξ μαζί του;

– Αν υποστηρίξει πως θέλει να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά σας, πείτε του πως μονάχα αν καταφέρετε αμφότεροι να χαλαρώσετε γνωρίζοντας πως το σεξ θα είναι ασφαλές, είναι δυνατόν να έρθετε κοντά, χωρίς να ανησυχείτε για τους πιθανούς κινδύνους και τις επιπτώσεις του απροφύλακτου σεξ.

– Αν συνεχίσει να επιμένει, παίξτε το χαρτί των ΣΜΝ, λέγοντάς του πως δεν θέλετε να τον θέσετε σε κίνδυνο μεταδίδοντάς του κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο είναι πιθανό να έχετε κολλήσει ακόμα και αν στο παρελθόν έχετε απλά χαρίσει στοματικό σεξ σε κάποιον άλλον παρτενέρ.

– Αν σας δηλώσει πως θα σας… αγαπήσει περισσότερο αν ενδώσετε σε απροφύλακτο σεξ, πείτε του πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήθελε να σας εκθέσει σε κανέναν από τους κινδύνους που συνεπάγεται το σεξ χωρίς προφυλακτικό.

– Αν σας πει πως σας αγαπέι και δεν υπάρχει λόγος να εξασκήσετε το ασφαλές σεξ, ενημερώστε τον πως η αγάπη δεν προφυλάσσει κανέναν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

– Αν σας αποκαλέσει ανώριμη που αρνείστε το απροφύλακτο σεξ, ενημερώστε τον πως είστε αρκετά ώριμη ώστε να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή και πως οι ανώριμοι άνθρωποι είναι αυτοί που παίρνουν αχρείαστα ρίσκα.

– Ένα προφυλακτικό που εφαρμόζει ιδανικά στο ανδρικό μόριο κάνει τη διαφορά. Δοκιμάστε ένα μεγαλύτερο προφυλακτικό όπως το DUO XL Fit της Durex Comfort XL, αν ο παρτενέρ σας ισυρίζεται πως τον στενεύουν τα προφυλακτικά και για αυτό δεν θέλει να φορέσει ένα.

– Ένα μικρό ποσοστό ανδρών είναι αλλεργικοί στο λάτεξ. Παρόλα αυτά, η αλλεργία δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προφυλακτικά που δεν είναι κατασκευασμένα από λάτεξ.

Σε τελική ανάλυση, αν ο παρτενέρ σας αρνηθεί να χρησιμοποιήσει προφυλακτικο, αρνηθείτε το σεξ. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να διασκεδάσετε και να αντλήσετε ερωτική απόλαυση χωρίς να ρισκάρετε το ενδεχόμενο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, αν και το γεγονός και μόνο πως είναι αρνητικός στη χρήση προφυλακτικού, ίσως θα πρέπει να σας κάνει να αναθεωρήσετε αν θα πρέπει να ενδώσετε σε οποιοδήποτε ερωτικό παιχνίδι μαζί του.

Previous 1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS
Next Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό χωρίς latex;

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Πως τεστάρονται τα προφυλακτικά

Τα προφυλακτικά παραμένουν ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το ασφαλές σεξ, αφού σε προφυλάσσουν τόσο έναντι του ενδεχομένου της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όσο και από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Οι μύθοι σχετικά με το πως μπορεί κανείς να μαντέψει το μέγεθος του πέους

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν για πάρα πολλά χρόνια κάνει διάφορες υποθέσεις, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο, για να εκτιμήσουν το μέγεθος ενός πέους σε στύση, χωρίς

Προφυλακτικα - Σεξ

Αυτό σκέφτεται ο κόσμος για τις γυναίκες που αγοράζουν προφυλακτικά

Καθώς, δυστυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία υπάρχουν γυναίκες που ντρέπονται ακόμα και να κάνουν (και θεός φυλάξει, απολαύσουν) σεξ, μια νέα έρευνα που ήρθε στην επιφάνεια φαίνεται να

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply