#CondomChallenge – H πρόκληση του προφυλακτικού

#CondomChallenge – H πρόκληση του προφυλακτικού

O περισσότερος κόσμος πλέον, δεν γνωρίζει καμία έκπληξη, κάθε φορά που μια ανεξήγητη διαδικτυακή τρέλα, σημαίνει συναγερμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γεμίσει τα feed και το TimeLine μας. Μια καινούργια διαδικτυακή μανία είναι η επόμενη τρέλα στο διαδίκτυο!

Είχαμε το Ice Bucket Challenge (που ουσιαστικά ήταν ο μεγαλύτερος διαγωνισμός βρεγμένου t-shirt στον κόσμο), τα μάτια μας είδαν το #NoBraDay το οποίο υποστηρίζει μεν τα γυναικεία στήθη που όλοι λατρεύουμε, αλλά δεν κατάφερε να φέρει στιβαρά αποτελέσματα και να συγκεντρώσει χρήματα για τη μάχη έναντι του καρκίνου του μαστού.

Τώρα ήρθε η σειρά για την πρόκληση του προφυλακτικού, το #CondomChallenge που έχει πάρει μορφή επιδημίας στο διαδίκτυο. Φαίνεται άσκοπο κι ανούσιο και για να είμαστε ειλικρινής είναι, όσο περίπου ήταν και οι προηγούμενες διαδικτυακές τρέλες, όμως μέσω αυτής αρκετοί πιτσιρικάδες ισχυρίζονται πως κάνουν μια κίνηση προς την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το ασφαλές σεξ, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS που έχει καθιερωθεί και πλησιάζει την  1η Δεκεμβρίου.

Η πρόσφατη μόδα, μανία ή τρέλα θέλει έναν εθελοντή να περιμένει στωικά, καθώς ένας φίλος του απελευθερώνει ένα προφυλακτικό γεμάτο με νερό το οποίο σκάει στο κεφάλι του και τον κάνει… μούσκεμα, πριν ξεσπάσουν όλοι σε γέλια, με τα καλύτερα… μπουγελώματα να γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Με το hashtag #CondomChallenge να γίνεται trend στο Twitter, εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, επιχειρούν τη δική τους έκδοση του κόλπου, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, πέρα ίσως από το χαβαλέ, την έκθεση, τα retweets και τα Likes. H αλήθεια πάντως είναι πως είναι πολύ πιο αστείο, όταν το κόλπο δεν πιάνει και μάλιστα αυτός ήταν ο τρόπος που ξεκίνησε αυτή η διαδικτυακή μανία, αφού το πρώτο video στο οποίο καταγράφηκε το #CondomChallenge ήταν το παρακάτω από την μακρινή… Ιαπωνία.

Γρήγορα βρήκαν μιμητές, αφού τα 9.000 retweets που κέρδισε το παραπάνω video, ήταν αρκετά για να εξαπλωθεί η επιδημία. Άλλοι καταφέρνουν να ολοκληρώσουν το… κασκαντεριλίκι επιτυχώς, άλλοι δεν έχουν την ίδια επιτυχία, αλλά όλοι φαίνεται να διασκεδάζουν και να κερδίζουν την προσοχή στα social media.

Previous Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!
Next Έξυπνη έρευνα του DUO - Μπες στον κύκλο προστασίας

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Η ιστορία των προφυλακτικών

Την πρώτη φορά που είδατε ένα προφυλακτικό σας θύμισε ίσως μια μπανάνα. Συχνά τα βρίσκουμε σε διάφορες γεύσεις, σχήματα και μεγέθη. Συγκεντρώνονται σε πολύχρωμα πακέτα σε κουτιά με την ένδειξη

Προφυλακτικα - Σεξ

Προφυλακτικά: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα προφυλακτικά, είναι μια από τις πιο κοινές μεθόδους αντισύλληψης σήμερα. Οι μέθοδοι αντισύλληψης βοηθούν στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. . Ωστόσο, παρόλο που η αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης είναι

Προφυλακτικα - Εφαρμογη 0 Comments

5 μύθοι για τα προφυλακτικά

Παρά το γεγονός πως είναι κοινή πεποίθηση πως τα προφυλακτικά αποτελούν τον αποτελεσματικότερο τρόπο προστασίας τόσο έναντι της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όσο και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εξακολουθούν να υπάρχουν μύθοι

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply