Έξυπνη έρευνα του DUO – Μπες στον κύκλο προστασίας

Έξυπνη έρευνα του DUO – Μπες στον κύκλο προστασίας

H 1η Δεκεμβρίου, ημερομηνία που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, πλησιάζει και η εταιρία κατασκευής προφυλακτικών DUO, λανσάρει μια νέα διαδικτυακή καμπάνια με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε σχέση με το ασφαλές σεξ.

H διαδικτυακή έρευνα προστασίας της DUO, που διεξάγεται στην ιστοσελίδα safetysurvey.gr, καταφέρνει με άμεσο και πολύ έξυπνο τρόπο να προτρέψει άνδρες και γυναίκες να μπουν στον κύκλο προστασίας του DUO, ώστε να εξασφαλίσουν αποτελεσματική προστασία έναντι της μετάδοσης του ιού HIV και να μπορούν να απολαύσουν κάθε στιγμή, χωρίς άγχος και στρες το ασφαλές σεξ. Η διαδικτυακή έρευνα, που ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, σου δίνει επίσης την ευκαιρία να κερδίσεις το πιο σύγχρονο gadget.

Ακόμα και σήμερα, μεγάλο κομμάτι του γενικού πληθυσμού, αγνοεί πως η εξάπλωση του ιού HIV οφείλεται στο μεγαλύτερό ποσοστό της, στη σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού και η DUO, επιτυγχάνει μέσω της έξυπνης αυτής καμπάνιας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Τα προφυλακτικά DUO σε καλούν να πάρεις μέρος στην έρευνα της προστασίας και να κερδίσεις το πιο σύγχρονο gadget. Το ερωτηματολόγιο της έρευνας προστασίας περιλαμβάνει μόλις τρεις ερωτήσεις, που μπορείς να απαντήσεις με ένα Ναι ή ένα Όχι. Στη συνέχεια βλέπεις τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία υπογραμμίζουν την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα του ασφαλούς σεξ.

Στα αποτελέσματα αποτυπώνεται με τον πλέον έξυπνο τρόπο, το γεγονός, πως η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν δίνει όση σημασία θα έπρεπε στην προστασία κατά τη σεξουαλική επαφή, τουλάχιστον στο βαθμό που επιζητά την προστασία σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς. Γίνεται επιπρόσθετα σαφές, πως οι κίνδυνοι που διατρέχει κανείς από το απροφύλακτο σεξ, είναι πολύ σημαντικότεροι σε σχέση με άλλους καθημερινούς κινδύνους, για τους οποίους οι περισσότεροι είμαστε συνήθως πολύ περισσότερο προσεκτικοί.

Πάρε μέρος στην έρευνα και μπες στον κύκλο προστασίας του DUO πατώντας εδώ!

Previous #CondomChallenge - H πρόκληση του προφυλακτικού
Next 1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

Όπως πιθανότατα ήδη υποψιάζεσαι, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που υποστηρίζουν πως μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερο, μακρύτερο και… πλατύτερο ανδρικό μόριο είναι κοινές απάτες. Ορισμένα μάλιστα από αυτά μπορεί

Προφυλακτικα - Ειδησεις

3 ερωτικά resolutions για το 2016

Το 2016 είναι δίσεκτο, αλλά οι αστρολόγοι ισχυρίζονται πως πρόκειται να αποτελέσει μια χρονιά πάθους και σεξουαλικής έντασης.  Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως οι προβλέψεις τους θα επαληθευθούν, διάβασε τρία

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Στην Ινδία τα προφυλακτικά διαφημίζονται μόνο βράδυ

Οι Αρχές της Ινδίας απαγόρευσαν στα τέλη του 2017 τις διαφημίσεις προφυλακτικών από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας… Ο λόγος; Το «μέτρο» ανήκει σε κανονισμούς κατά των «χυδαίων»

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply