Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

Η Durex λίγο πριν την 1η Δεκεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, λανσάρει μια νέα διεθνή καμπάνια με στόχο τη δημιουργία του πρώτου επίσημου emoji για το ασφαλές σεξ. Η εταιρία ζητά από τους χρήστες του Twitter να χρησιμοποιήσουν το hashtag #condomemoji, ώστε να πετύχει τη δημιουργία ενός επίσημου emoji που θα γίνει το… συνώνυμο του ασφαλούς σεξ.

Το 2015 ήταν σίγουρα η χρονιά των emoji, αφού ένα συγκεκριμένο που είναι γνωστό  ως Face with Tears of Joy” ανακηρύχθηκε από το λεξικό της Οξφόρδης η “λέξη της χρονιάς”. Πλέον μια καμπάνια στο Twitter ξεκίνησε ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο επίσημο emoji για το ασφαλές σεξ.

Η κατασκευάστρια προφυλακτικών Durex, υποστηρίζει πως τα emojis παίζουν αποφασιστικό ρόλο σε σχέση με το πως τα νέα ζευγάρια επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και συνδέονται και για το λόγο αυτό λάνσαρε τη νέα καμπάνια, ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, που πλησιάζει. Η Durex ενθαρρύνει τους χρήστες του Titter να δείξουν την υποστήριξή τους στη νέα καμπάνια χρησιμοποιώντας το hashtag #condomemoji με στόχο να πείσουν τους επίσημους δημιουργούς των emoji, Unicode, να εξετάσουν τη  δημιουργία ενός emoji για το ασφαλές σεξ.

Ένα ποσοστό της τάξης του 80% των ηλικιών από 16-25, θεωρούν πως μπορούν να εκφραστούν καλύτερα χρησιμοποιώντας τα emojis, σύμφωνα με την έρευνα της Durex, ενώ το 84% του ίδιου ηλικιακού γκρουπ με βάση τη συγκεκριμένη έρευνα, υποστηρίζουν πως αισθάνονται πολύ πιο άνετα να συζητούν για το σεξ, χρησιμοποιώντας τα emojis.

Μεγάλος αριθμός των νέων ανθρώπων, έχουν αποκτήσει τις σεξουαλικές τους γνώσεις, μέσω της δικής τους ερωτικής δραστηριότητας αλλά και της αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αν και οι συμμετέχοντες στην έρευνα αισθάνονταν σε γενικές γραμμές πως είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το ασφαλές σεξ εντός των ερωτικών τους σχέσεων, υπήρχε καταφανέστατα περισσότερη αβεβαιότητα και δυσκολία να το κάνουν με νέους ή υποψήφιους σεξουαλικούς παρτενέρ.

Το 80% των ερωτηθέντων καλωσόρισε την ιδέα ενός emoji, καθώς όπως υποστήριξε, θα διευκόλυνε τη συζήτηση γύρω από το ασφαλές σεξ, κάνοντάς την παράλληλα πολύ περισσότερο διασκεδαστική.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Durex, Volker Sydow “Η Durex πιστεύει στην ευτυχέστερη και υγιέστερη ερωτική ζωή και η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS,  αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική υπενθύμιση σε σχέση με τη σημασία που έχει το ασφαλές σεξ. Αντιλαμβανόμενοι το πόσο επιδραστικό έχει γίνει το texting και η ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ότι αφορά τις σύγχρονες σχέσεις, ένα επίσημο emoji για το  ασφαλές σεξ, αποτελεί ένα απλό και ισχυρό βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας και της σεξουαλικής ευεξίας.

Η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, καθιερώθηκε για πρώτη  φορά το 1988 και δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν στη μάχη κατά του HIV, για να δείξουν παράλληλα την υποστήριξή τους σε όσους ζουν με τον ιό και να τιμήσουν τη μνήμη όσων πέθαναν από αυτόν.

Δείτε το εξαιρετικά έξυπνο video για την καμπάνια της Durex:

Previous Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους
Next #CondomChallenge - H πρόκληση του προφυλακτικού

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Μετρήσιμες πια οι επιδόσεις στο σεξ: Το «έξυπνο προφυλακτικό» ήρθε για να… ξεπουλήσει

Κάνω καλό σεξ; Χρησιμοποιώ επαρκή αριθμό στάσεων; Έχω ικανοποιητική ταχύτητα ώθησης; Και στο τέλος της μέρας, έκαψα καμιά θερμίδα ύστερα από τόση ταλαιπωρία; Την απάντηση σε όλες αυτές τις… αρχέγονες,

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Το καλύτερο λιπαντικό ανάλογα την περίσταση

Όταν μιλάμε για το σεξ, οι περισσότεροι συμφωνούν πως όσο υγρότερα… τόσο καλύτερα, όμως υπάρχουν στιγμές που  για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο το ζευγάρι χρειάζεται μια μικρή βοήθεια προς αυτή

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Sexipedia – Ο σέξι σύμμαχός σου για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία

Στο Sexipedia θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία, θα ανακαλύψετε έναν καινούργιο σύμμαχο, που θα σας παρέχει απαντήσεις για όλα όσα

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply