Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

Η Durex λίγο πριν την 1η Δεκεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, λανσάρει μια νέα διεθνή καμπάνια με στόχο τη δημιουργία του πρώτου επίσημου emoji για το ασφαλές σεξ. Η εταιρία ζητά από τους χρήστες του Twitter να χρησιμοποιήσουν το hashtag #condomemoji, ώστε να πετύχει τη δημιουργία ενός επίσημου emoji που θα γίνει το… συνώνυμο του ασφαλούς σεξ.

Το 2015 ήταν σίγουρα η χρονιά των emoji, αφού ένα συγκεκριμένο που είναι γνωστό  ως Face with Tears of Joy” ανακηρύχθηκε από το λεξικό της Οξφόρδης η “λέξη της χρονιάς”. Πλέον μια καμπάνια στο Twitter ξεκίνησε ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο επίσημο emoji για το ασφαλές σεξ.

Η κατασκευάστρια προφυλακτικών Durex, υποστηρίζει πως τα emojis παίζουν αποφασιστικό ρόλο σε σχέση με το πως τα νέα ζευγάρια επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και συνδέονται και για το λόγο αυτό λάνσαρε τη νέα καμπάνια, ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, που πλησιάζει. Η Durex ενθαρρύνει τους χρήστες του Titter να δείξουν την υποστήριξή τους στη νέα καμπάνια χρησιμοποιώντας το hashtag #condomemoji με στόχο να πείσουν τους επίσημους δημιουργούς των emoji, Unicode, να εξετάσουν τη  δημιουργία ενός emoji για το ασφαλές σεξ.

Ένα ποσοστό της τάξης του 80% των ηλικιών από 16-25, θεωρούν πως μπορούν να εκφραστούν καλύτερα χρησιμοποιώντας τα emojis, σύμφωνα με την έρευνα της Durex, ενώ το 84% του ίδιου ηλικιακού γκρουπ με βάση τη συγκεκριμένη έρευνα, υποστηρίζουν πως αισθάνονται πολύ πιο άνετα να συζητούν για το σεξ, χρησιμοποιώντας τα emojis.

Μεγάλος αριθμός των νέων ανθρώπων, έχουν αποκτήσει τις σεξουαλικές τους γνώσεις, μέσω της δικής τους ερωτικής δραστηριότητας αλλά και της αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αν και οι συμμετέχοντες στην έρευνα αισθάνονταν σε γενικές γραμμές πως είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το ασφαλές σεξ εντός των ερωτικών τους σχέσεων, υπήρχε καταφανέστατα περισσότερη αβεβαιότητα και δυσκολία να το κάνουν με νέους ή υποψήφιους σεξουαλικούς παρτενέρ.

Το 80% των ερωτηθέντων καλωσόρισε την ιδέα ενός emoji, καθώς όπως υποστήριξε, θα διευκόλυνε τη συζήτηση γύρω από το ασφαλές σεξ, κάνοντάς την παράλληλα πολύ περισσότερο διασκεδαστική.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Durex, Volker Sydow “Η Durex πιστεύει στην ευτυχέστερη και υγιέστερη ερωτική ζωή και η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS,  αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική υπενθύμιση σε σχέση με τη σημασία που έχει το ασφαλές σεξ. Αντιλαμβανόμενοι το πόσο επιδραστικό έχει γίνει το texting και η ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ότι αφορά τις σύγχρονες σχέσεις, ένα επίσημο emoji για το  ασφαλές σεξ, αποτελεί ένα απλό και ισχυρό βήμα προς την κατεύθυνση της προστασίας και της σεξουαλικής ευεξίας.

Η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, καθιερώθηκε για πρώτη  φορά το 1988 και δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν στη μάχη κατά του HIV, για να δείξουν παράλληλα την υποστήριξή τους σε όσους ζουν με τον ιό και να τιμήσουν τη μνήμη όσων πέθαναν από αυτόν.

Δείτε το εξαιρετικά έξυπνο video για την καμπάνια της Durex:

Previous Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους
Next #CondomChallenge - H πρόκληση του προφυλακτικού

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος 1Comments

Νέες σέξι συσκευασίες στα προφυλακτικά DUO

Το DUO άλλαξε συσκευασία και ο μεγάλος πλέον πρωταγωνιστής σε όλες τις καινούργιες, είναι το μαύρο χρώμα που συνοδεύεται από σέξι και συναρπαστικές έντονες χρωματιστές… καμπύλες. Το μαύρο χρώμα είναι

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Η ιστορία των προφυλακτικών

Την πρώτη φορά που είδατε ένα προφυλακτικό σας θύμισε ίσως μια μπανάνα. Συχνά τα βρίσκουμε σε διάφορες γεύσεις, σχήματα και μεγέθη. Συγκεντρώνονται σε πολύχρωμα πακέτα σε κουτιά με την ένδειξη

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Υψηλή ραπτική από προφυλακτικά…

Για 4η συνεχή χρονιά στο Fashion Show του Παρισιού αναμένεται να δούμε υψηλή ραπτική από προφυλακτικά. Η Condom Couture όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, πρόκειται να παρουσιαστεί στις 24/2 στο Παρίσι. Πρόκειται

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply