Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους

Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών συνηθίζει είτε για λόγους συστολής, είτε εξαιτίας της βιασύνης, είτε ακόμα επειδή κάνει λανθασμένη εκτίμηση, να αγοράζει οποιοδήποτε προφυλακτικό βρεθεί μπροστά τους, την κρίσιμη ώρα. Αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερα σοβαρό λάθος που μπορεί να έχει αρνητικότατες επιδράσεις τόσο σε ότι αφορά την ασφάλεια όσο και την απόλαυση που μπορεί να αντλήσει κανείς από κάθε σεξουαλική επαφή. Έχει αποδειχτεί επιστημονικά μέσω εκατοντάδων επιστημονικών μελετών πως ένα προφυλακτικό, το οποίο δεν εφαρμόζει σωστά, προκαλεί διπλάσιο κίνδυνο να χαθεί η στύση, αυξάνει τις πιθανότητες να βιώσει κανείς προβλήματα στην κλιμάκωση και τον οργασμό, ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά το ρίσκο για σκισίματα ή αστοχίες.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο, τη σημασία της επιλογής του κατάλληλου προφυλακτικού που εφαρμόζει ιδανικά στο πέος του κάθε άνδρα, ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία έναντι στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όσο και η μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Παρακάτω θα διαβάσετε πως θα επιλέξετε το ιδανικότερο DUO προφυλακτικό ανάλογα με την περιφέρεια του ανδρικού σας μορίου, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο μέγιστο το ασφαλές σεξ.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος του ανδρικού σας μορίου και συγκεκριμένα την περιφέρεια του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σπάγκο, η μια κορδέλα με την οποία θα φτιάξετε μια θηλειά γύρω από το πιο παχύ σημείο του άξονα του ανδρικού σας μορίου (δεν θα μετρήσετε την κεφαλή προφανώς) ενώ αυτό βρίσκεται σε πλήρη και ισχυρή στύση. Καταγράψτε την περιφέρεια με τη βοήθεια ενός χάρακα και είστε έτοιμος, γνωρίζοντας πλέον σε χιλιοστά ακριβώς την μέγιστη περίμετρο του πέους σας.

Ο παρακάτω πίνακας μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας δώσει στιβαρές ενδείξεις σχετικά με το προς ποια κατεύθυνση είναι προτιμότερο να κινηθείτε, όμως όπως γνωρίζετε, η δοκιμή από… πρώτο χέρι προσφέρει πάντα τον καλύτερο κριτή και μια δοκιμή θα σας πείσει αν έχετε πραγματικά επιλέξει το ιδανικό προφυλακτικό.

Περιφέρεια πέους Πλάτος προφυλακτικού
<102mm 45 – 47mm
104 -114mm 47 – 49mm
114 – 119mm 50 – 51mm
119 – 124mm 52 – 53mm
125 – 130mm 53 – 54mm
130 – 140mm 55 – 58mm
140 – 147mm 58 – 60mm
147 – 155mm 60 – 64mm
>155mm 64 – 69mm

Είναι προφανές πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα καταφέρετε να βρείτε ένα προφυλακτικό που να διαθέτει το παραπάνω αναγραφόμενο ως ιδανικό πλάτος. Σε αυτές τις περιστάσεις προφανώς θα επιλέξετε ότι πλησιάζει περισσότερο στα προτεινόμενα πλάτη. Άλλωστε μονάχα όταν το δοκιμάσετε θα διαπιστώσετε ουσιαστικά αν πραγματικά εφαρμόζει ιδανικά.

Με βάση τον παραπάνω πίνακα γίνεται σαφές πως για περιφέρεια πέους που ξεκινά από τα 114 χιλιοστά και έως τα 130 κατά μέσο όρο, τα προφυλακτικά DUO με ονομαστικό πλάτος στα 52 χιλιοστά, θα σας εφαρμόζουν πιθανότατα εξαιρετικά. Ανάλογα με το που βρίσκεστε από άποψη περιφέρειας στο συγκεκριμένο φάσμα, το συγκεκριμένο πλάτος μπορεί είτε να σας προσφέρει στενότερη εφαρμογή το οποιο κάποιες φορές είναι και το ζητούμενο για περισσότερη απόλαυση, είτε να σας εφαρμόζει άνετα χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα ή κίνδυνο γλιστρίματος ή αστοχίας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεση και τις προσωπικές σας προτιμήσεις ανάμεσα στα εξής:

Προφυλακτικά DUO με πλάτος στα 52 χιλιοστά:

DUO Tornado Passion
• Ονομαστικό πλάτος 52mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO Ribbed
• Ονομαστικό πλάτος 52 mm και ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής

DUO Tighter fit
• Ονομαστικό πλάτος 52 mm και ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής

Αν η περιφέρεια που κατέγραψες κινείται μεταξύ του φάσματος των 130 χιλιοστών και των 147, τότε τα προφυλακτικά DUO με ονομαστικό πλάτος στα 56 χιλιοστά, εγγυώνται πως θα έχετε πολλές πιθανότητες για ιδανική εφαρμογή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεση και τις προσωπικές σας προτιμήσεις ανάμεσα στα εξής:

Προφυλακτικά DUO με πλάτος στα 56 χιλιοστά:

DUO Natural
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO Extra Thin
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO Easy Fit
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO G-Pleasure
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO Retarding
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

DUO XL Fit
• Ονομαστικό πλάτος 56mm, ονομαστικό μήκος 190mm και ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής

DUO Fruits Passion
• Ονομαστικό πλάτος 56mm και πλάτος κεφαλής 65mm για ευκολότερη εφαρμογή

Περισσότερες πληροφορίες για τα προφυλακτικά DUO και τις νέες σέξι συσκευασίες μπορείς να βρεις εδώ.

Previous Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά
Next Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα

Ξεπερνώντας συνηθισμένα προβλήματα για τον γυναικείο οργασμό

Συχνά ο οργασμός θεωρείται ως το οριστικό αποτέλεσμα της σεξουαλικής επαφής για αμφότερους τους ερωτικούς παρτενέρ, όμως στην πραγματικότητα πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν στην πολυπόθητη κλιμάκωση κατά τη διάρκεια

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνδρες μάλλον δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνοι και αμελείς σε ότι αφορά το σεξ. Αυτό αποδεικνύεται από ένα νέο video της Durex, στο οποίο

Προφυλακτικα - Σεξ

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σεξ μέσα σε μια καινούρια σχέση;

Σχεδόν το 50% των straight ζευγαριών που ρωτήθηκαν σε σχετική έρευνα, ανέφεραν πως περίμεναν μεταξύ μιας εβδομάδας και ενός μήνα πριν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply