Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνδρες μάλλον δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνοι και αμελείς σε ότι αφορά το σεξ. Αυτό αποδεικνύεται από ένα νέο video της Durex, στο οποίο γίνεται σαφές πως οι άνδρες πλέον προτιμούν μια πολύ πιο υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση σε ότι αφορά το σεξ, ενώ παράλληλα πιστεύουν πως οι “θεματοφύλακες” σε ότι αφορά την εξάσκηση του ασφαλούς σεξ είναι κατά τη γνώμη τους οι γυναίκες. Στο συγκεκριμένο video της Durex, εμφανίζονται νεαροί άνδρες, οι οποίοι συζητούν τι πραγματικά πιστεύουν για το σεξ της μιας βραδιάς, την ερωτική επαφή συνολικότερα, καθώς και τη χρήση των προφυλακτικών, με τις απόψεις που καταγράφονται να φωτίζουν και να υπογραμμίζουν όλες τις πτυχές, τις περιστάσεις και τις παρανοήσεις που εμποδίζουν πολλούς νεαρούς σε ηλικία ανθρώπους, να εφαρμόζουν την απαραίτητη προστασία κατά τη διάρκεια κάθε σεξουαλικής επαφής.

Η έρευνα της Durex αποκαλύπτει πως η προκαθορισμένη προσέγγιση για περισσότερο από το 33% των ανδρών, είναι να επιχειρήσει να γλιτώσει τη χρήση προφυλακτικού με κάποια δικαιολογία, όμως η έκπληξη έρχεται από το γεγονός πως θεωρούν άκρως διεγερτικό όταν η παρτενέρ τους δεν διαπραγματεύεται τη χρήση προφυλακτικού και τους την επιβάλει ως μονόδρομο!

Το video ξεκινά με μια ομάδα γυναικών να συζητούν σε ανέμελο και χαλαρό τόνο για τις απόψεις τους γύρω από το σεξ με τη χρήση του προφυλακτικού να αποτελεί ένα από τα κύρια κομμάτια της κουβέντας. Όταν ερωτώνται αν χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική επαφή, οι γυναίκες εξηγούν πως φοβούνται, ότι οι άνδρες παρτενέρ τους μπορεί να θεωρήσουν πως δεν είναι cool και ανησυχούν μήπως χάσουν κομμάτι της έλξης από το άλλο φύλο, αν ζητήσουν από το αγόρι με το οποίο πρόκειται να συνευρεθούν τη χρήση προφυλακτικού.

Στη συνέχεια τίθεται στις γυναίκες το ερώτημα, ποια θεωρούν πως είναι η προσέγγιση και η άποψη των ανδρών σχετικά με τη χρήση των προφυλακτικών. “Μερικές φορές προσβάλλονται όταν τους το ζητάς” υποστηρίζει μια γυναίκα, “Δεν τους αρέσουν τα προφυλακτικά” αναφέρει μια άλλη. Οι ίδιες γυναίκες έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να κρυφακούσουν μια ανάλογη συνομιλία ανδρών για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Όταν ένας από αυτούς ερωτάται, ποια είναι η γνώμη του για μια γυναίκα που θέλει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό απαντά “Δείχνει αυτοπεποίθηση, το θεωρώ ελκυστικό και διεγερτικό“. Ένας άλλος προσθέτει “Αν εμφανίσει στην κρίσιμη στιγμή ένα προφυλακτικό, τότε θέλει να κάνουμε σεξ όσο ακριβώς θέλω κι εγώ“, ενώ άλλοι άνδρες στη συζήτηση υποστηρίζουν πως οι γυναίκες που ζητούν τη χρήση προφυλακτικού είναι περισσότερο έμπιστες, ανεξάρτητες και μάλιστα καλύτερες στο σεξ σε σχέση με τις υπόλοιπες!

Οι γυναίκες που κρυφακούν τη συνομιλία των ανδρών σοκάρονται από τις απαντήσεις. Προφανώς το ασφαλές σεξ αφορά αμφότερους τους παρτενέρ και είναι ευθύνη τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Όμως από την έρευνα σε νεαρές ηλικίες αποδείχθηκε πως οι πραγματικοί φύλακες του ασφαλούς σεξ είναι οι γυναίκες. Από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό τους, παρά το γεγονός πως γνωρίζει πως πρέπει να επιμένει στη χρήση προφυλακτικού κάθε, μα κάθε φορά που έρχεται σε ερωτική επαφή, στην πραγματικότητα όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή, πολλές φορές το σεξ προκύπτει απροφύλακτο για μια σειρά από λόγους.

Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως θεωρούν πως αν επιμείνουν πάρα πολύ στη χρήση προφυλακτικού θα χαλάσουν το μομέντουμ και την ερωτική διέγερση της στιγμής, ενώ ο φόβος της απόρριψης αποτελεί επίσης κρίσιμο παράγοντα που λειτουργεί ανασταλτικά στο ασφαλές σεξ. Κι όμως βασιζόμενοι στις απόψεις των ανδρών που καταγράφονται στο παρακάτω video, ο φόβος αυτός δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αφού αρκετοί θεωρούν πλεονέκτημα όταν οι παρτενέρ τους επιδεικνύουν υπεύθυνη συμπεριφορά.

Previous Τι μέγεθος προφυλακτικού πρέπει να αγοράσω
Next Βρες το ιδανικό DUO, μετρώντας την περιφέρεια του πέους

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα

Ξεπερνώντας συνηθισμένα προβλήματα για τον γυναικείο οργασμό

Συχνά ο οργασμός θεωρείται ως το οριστικό αποτέλεσμα της σεξουαλικής επαφής για αμφότερους τους ερωτικούς παρτενέρ, όμως στην πραγματικότητα πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν στην πολυπόθητη κλιμάκωση κατά τη διάρκεια

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

5 μύθοι για τα προφυλακτικά

Παρά το γεγονός πως είναι κοινή πεποίθηση πως τα προφυλακτικά αποτελούν τον αποτελεσματικότερο τρόπο προστασίας τόσο έναντι της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όσο και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εξακολουθούν να υπάρχουν μύθοι

Προφυλακτικα - Σεξ

Πακέταρε τα απαραίτητα για μια νύχτα σεξ στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ

Μια νύχτα στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ μπορεί να αποδειχθεί εκτός από ηδονική, δυστυχώς και ψυχοφθόρα, κυρίως την πρώτη φορά που συμβαίνει να κοιμηθείς μακριά από τις ανέσεις και

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply