Τι μέγεθος προφυλακτικού πρέπει να αγοράσω

Τι μέγεθος προφυλακτικού πρέπει να αγοράσω

Κάθε ανδρικό μόριο είναι μοναδικό και η ποικιλία σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη είναι ουσιαστικά ανεξάντλητη. Το πέος κάθε άνδρα είναι διαφορετικό σε ότι αφορά μια μεγάλη σειρά από παράγοντες. Ευτυχώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τα μεγέθη των προφυλακτικών, αφού υπάρχουν αυτά για μεγαλύτερα ανδρικά μόρια και κάποια άλλα για τα μικρότερα.

Είναι αποφασιστικής σημασίας να επιλέξεις αυτό που εφαρμόζει ιδανικά, ακριβώς όπως θα έκανες και με ένα ζευγάρι παπούτσια. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους προφυλακτικού, οδηγεί σε ηδονικότερο και ασφαλέστερο σεξ και για τους δυο παρτενέρ, ενώ υπάρχει το ιδανικό προφυλακτικό για τον καθένα, αρκεί να το αναζητήσει και να το βρει.

Το μέγεθος μετράει

Το ανδρικό όργανο, όταν είναι σε κατάσταση στύσης, έχει κατά μέσο όρο μήκος μεταξύ 13 και 13.5 εκατοστών. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με σχετικές μελέτες μόλις το 5% των ανδρών διαθέτει πέος, το οποίο σε στύση ξεπερνά τα 16 εκατοστά σε μήκος, ενώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό ισχύει και για τα ανδρικά μόρια, που δεν ξεπερνούν τα 10 εκατοστά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των προφυλακτικών της DUO, εξυπηρετούν ιδανικά, όλα τα μεγέθη ανδρικών μορίων και διαθέτουν την ελαστικότητα και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να προσφέρουν ασφάλεια και ιδανική εφαρμογή. Υπάρχουν όμως διαφορετικά μήκη και πλάτη, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις το καταλληλότερο προφυλακτικό και να καταλήξεις σε αυτό που εφαρμόζει καλύτερα και σου παρέχει την ιδανικότερη αίσθηση.

Σου φαίνεται πολύ χαλαρό

Αν αισθάνεσαι πως το προφυλακτικό παραείναι χαλαρό και το ανδρικό μόριο δεν εφαρμόζει σφιχτά, ή αν συχνά το προφυλακτικό γλιστράει και φεύγει από τη θέση του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο μιας στενότερης λύσης, όπως το DUO Tighter Fit.

Σου προσφέρει στενότερη εφαρμογή και επιτρέπει ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Έχει ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής που το κρατάει στη θέση του και απομακρύνει το ενδεχόμενο γλιστρήματος, ενώ το πλάτος των 52 χιλιοστών, αντί των 56 που συνήθως ισχύει για τα προφυλακτικά, εξασφαλίζει ιδανική και σφιχτή εφαρμογή, αυξάνοντας παράλληλα διέγερση και απόλαυση.

Το αισθάνεσαι πολύ σφιχτό

Ίσως αισθάνεσαι πως τα προφυλακτικά που δοκιμάζεις, τις περισσότερες φορές σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφυκτικά, νιώθεις πως είναι πολύ στενά ή/και δυσκολεύεσαι να τα φορέσεις. Το DUO Easy Fit διαθέτει πολύ πλατύτερη κεφαλή που φτάνει τα 65 χιλιοστά και σου επιτρέπει να το εφαρμόσεις πανεύκολα, ενώ παράλληλα σου προσφέρει την άνεση που ζητάς, αφού είναι πολύ πιο πλατύ στην κεφαλή του ανδρικού μορίου, σημείο που παραμένει και το πλέον ευαίσθητο.

Αν από την άλλη τα προφυλακτικά σου φαίνονται πάντα στενά γιατί είσαι ιδιαίτερα προικισμένος, τότε το DUO XL-Fit θα λύσει εύκολα το πρόβλημα. Με πλάτος στα 56 χιλιοστά και μήκος στα 190, εξασφαλίζει άνεση και μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή, ενώ το γεγονός πως σου επιτρέπει να καλύψεις στο έπακρο το ανδρικό μόριο, ξετυλίγοντάς το μέχρι τη βάση του πέους σου και όχι ψηλότερα όπως θα συνέβαινε με ένα μικρότερο προφυλακτικό, σου παρέχει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Εξαρτάται από εσένα να καταλήξεις στο προφυλακτικό με το ιδανικό μέγεθος. Δεν είναι όσο δύσκολο όσο ίσως φαντάζεσαι και παραμένει αποφασιστικής σημασίας, τόσο για την απόλαυση όσο και την ασφάλεια και των δυο παρτενέρ. Ένα προφυλακτικό που δεν εφαρμόζει σωστά, διπλασιάζει τον κίνδυνο να χαθεί η στύση του ανδρικού μορίου, αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα στην κλιμάκωση κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ μεγιστοποιεί επίσης τον κίνδυνο σκισίματος ή αστοχίας.

Previous Βάλε τα δονούμενα δαχτυλίδια στο ερωτικό παιχνίδι
Next Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Έχεις αρχίσει τα προκαταρκτικά με την παρτενέρ σου και καθώς της ψυθιρίζετε τι πρόκειται να ακολουθήσει, με την ερωτική ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινα, αυτή

Προφυλακτικα - Σεξ

Ένα βήμα πιο κοντά στο ανδρικό χάπι αντισύλληψης

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει κοινωνοί μερικών εξαιρετικών ιδεών ανδρικής αντισύλληψης, όπως για παράδειγμα τα προφυλακτικά που μπορούν να ψεκάζονται στο ανδρικό μόριο ως σπρέι. Η αλήθεια όμως είναι πως

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνδρες μάλλον δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνοι και αμελείς σε ότι αφορά το σεξ. Αυτό αποδεικνύεται από ένα νέο video της Durex, στο οποίο

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply