Βάλε τα δονούμενα δαχτυλίδια στο ερωτικό παιχνίδι

Βάλε τα δονούμενα δαχτυλίδια στο ερωτικό παιχνίδι

Τα δαχτυλίδια πέους είναι ένας τύπος ερωτικών παιχνιδιών, που έχουν τη δυνατότητα να απογειώσουν την απόλαυση και να προσφέρουν σε κάθε ζευγάρι μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε ως πρώτη προτεραιότητα στην ερωτική σας λίστα. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε kinky για να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο δαχτυλίδι, αρκεί να επιζητάτε περισσότερη ερωτική περιπέτεια και απόλαυση.

Οι άνδρες τα χρησιμοποιούν για να ενισχύσουν τη στύση τους, αλλά και την ηδονή που αντλούν κατά τη διάρκεια του σεξ ή/και του αυνανισμού, ενώ τα δαχτυλίδια της Durex υπόσχονται πως δεν θα αφήσουν τις γυναίκες παραπονεμένες, αφού μπορεί να αποτελέσουν το μυστικό τους όπλο για απογειωτικούς οργασμούς.

Πως λειτουργούν τα δαχτυλίδια πέους;

Τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια περιορίζουν τη ροή του αίματος από τη βάση έως το κεφάλι του ανδρικού μορίου και επιτυγχάνουν με τον τρόπο αυτό σκληρότερες στύσεις, ενώ παράλληλα μειώνουν τα προβλήματα της πρόωρης εκσπερμάτισης, βοηθώντας τους άνδρες να διαρκούν περισσότερο στο σεξ. Είναι σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το πέος, συνήθως στη βάση του άξονα ή/και τους όρχεις και ορισμένα από αυτά δονούνται προσφέροντας μεγαλύτερη και έξτρα απόλαυση στους δυο παρτενέρ.

Πως να τα χρησιμοποιήσετε

Το καλύτερο είναι να τοποθετήσετε το δαχτυλίδι στο ανδρικό σας μόριο, πριν φτάσετε σε πλήρη στύση. Κρατήστε το πέος σας με το ένα χέρι και με το άλλο εφαρμόστε το δαχτυλίδι στη βάση του, εξασφαλίζοντας πως δεν σας ενοχλεί και σας προσφέρει άνετη αίσθηση.

Τα δαχτυλίδια είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη και διαθέτουν την απαραίτητη ελαστικότητα ώστε να εφαρμόζουν ιδανικά. Όλα τα δαχτυλίδια της Durex, όπως το Durex Play Ultra Και το Durex Play Vibrations είναι δονούμενα και εξασφαλίζουν απίστευτη κλειτοριδική διέγερση και μέγιστη απόλαυση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Όσο βαθύτερες είναι οι ωθήσεις, τόσο περισσότερο η δόνηση του δαχτυλιδιού ερεθίζει την κλειτορίδα και επιτείνει την ηδονή.

Επιπρόσθετα εκτός της χρήσης τους στο ανδρικό μόριο κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ή της αυτοϊκανοποίησης, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και να προσφέρουν έντονα διεγερτική αίσθηση και σεξουαλικό ερεθισμό. Είναι αδιάβροχα και μπορείτε έτσι να τα χρησιμοποιήσετε στο ντους ή το μπάνιο, ενώ παραμένουν συμβατά με όλα τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά προϊόντα της Durex.

Είναι απολύτως ασφαλή στη χρήση, αρκεί να μην τα χρησιμοποιείτε για περισσότερα από 30 λεπτά της ώρας, κάθε φορά. Σας δίνουν την ευκαιρία να προσθέσετε περιπέτεια και πειραματισμό στην κρεβατοκάμαρα, ενώ παράλληλα αντίθετα με τα χάπια ή τα σπρέι σας βοηθούν να διαρκέσετε περισσότερο στο σεξ, διατηρώντας ταυτόχρονα σκληρότερες στύσεις με απολύτως φυσικό τρόπο.

Το Durex Play Vibrations είναι το δονούμενο δαχτυλίδι που είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει 20 λεπτά έντονης απόλαυσης. Είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, ανοίγει και κλείνει με έξυπνο τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέρη του σώματος, ενώ μπορείτε να πειραματιστείτε με τις δονήσεις του, εξερευνώντας νέες ερωτικές πρακτικές.

Το Durex Play Ultra χαρίζει στους δυο παρτενέρ μέχρι και 30 ολόκληρα λεπτά έντονης ερωτικής απόλαυσης και μπορεί να εφαρμόσει με δυο διαφορετικούς τρόπους. Αν η έξτρα γυναικεία διέγερση είναι το ζητούμενο, τοποθετήστε το δαχτυλίδι με τον μηχανισμό να διατηρεί φορά προς τα πάνω, ενώ για ανεπανάληπτη ερεθιστική εμπειρία του άνδρα, μπορείτε να το εφαρμόσετε με το μηχανισμό να κοιτάει προς τα κάτω.

Previous Νέες σέξι συσκευασίες στα προφυλακτικά DUO
Next Τι μέγεθος προφυλακτικού πρέπει να αγοράσω

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος

Μετρήσιμες πια οι επιδόσεις στο σεξ: Το «έξυπνο προφυλακτικό» ήρθε για να… ξεπουλήσει

Κάνω καλό σεξ; Χρησιμοποιώ επαρκή αριθμό στάσεων; Έχω ικανοποιητική ταχύτητα ώθησης; Και στο τέλος της μέρας, έκαψα καμιά θερμίδα ύστερα από τόση ταλαιπωρία; Την απάντηση σε όλες αυτές τις… αρχέγονες,

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Καταρρίπτοντας μύθους για τα προφυλακτικά

Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών, έτσι κι εσύ πιθανότατα θεωρείς πως γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα για το σεξ, αλλά και για τα προφυλακτικά, τους φίλους σου από latex, οι

Προφυλακτικα - Σεξ

Γιατί το σεξ κάνει καλό στην υγεία σου

Το σεξ εκτός της απόλαυσης που σου προσφέρει, μπορεί να σου παρέχει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα τόσο σε ότι αφορά τη σωματική, όσο και την ψυχική σου υγεία. Αν θέλεις να

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply