Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με ραβδώσεις και κουκίδες

Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με ραβδώσεις και κουκίδες

Δεν υπάρχει ένα προφυλακτικό που να ταιριάζει σε όλους, αφού ο καθένας μας είναι μοναδικός πνευματικά και ψυχολογικά, αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την ερωτική απόλαυση και έχει τον δικό του σεξουαλικό προσανατολισμό και προτιμήσεις. Είναι λοιπόν προφανές πως ο καθένας πρέπει να αναζητήσει το ιδανικό προφυλακτικό, αυτό που του ταιριάζει καλύτερα και ικανοποιεί τις επιθυμίες και καλύπτει τις ανάγκες του.

Δεν είναι επίσης ανάγκη να μένει κανείς κολλημένος στα παραδοσιακά στάνταρ προφυλακτικά και είναι σημαντικό να δοκιμάζει διαφορετικούς τύπους, όπως αυτά με ραβδώσεις, κουκίδες ή και με τις δυο υφές, προκειμένου να εξερευνά και να πειραματίζεται, με στόχο να ενισχύσει τη σεξουαλική απόλαυση και να καταλήξει στο ιδανικό για αυτόν προφυλακτικό.

Τι είναι τα προφυλακτικά με ραβδώσεις;

Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά διαθέτουν ελαφρά ανυψωμένες αυλακώσεις που διατρέχουν όλη την κυκλική τους επιφάνεια, οι οποίες είναι στρατηγικά τοποθετημένες, με τρόπο που δημιουργεί πρόσθετη σεξουαλική διέγερση και ερεθισμό. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να αισθανθούν πολλά όταν φορούν ένα παραδοσιακό απλό προφυλακτικό, όμως χρησιμοποιώντας ένα με ραβδώσεις, η έξτρα υφή που είναι ενσωματωμένη σε ειδικά σημεία, μπορεί να προσφέρει αύξηση στην τριβή και στην απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Οι ραβδώσεις αυτές μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση τόσο στο ανδρικό μόριο όσο και στα κολπικά τοιχώματα, απογειώνοντας την ηδονή και για τους δυο ερωτικούς παρτενέρ.

Τι είναι τα προφυλακτικά με κουκίδες;

Τα προφυλακτικά αυτά διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες ανάγλυφες κουκίδες στο εξωτερικό τους και καταφέρνουν να ενισχύσουν τη διέγερση και το απολαυστικό συναίσθημα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και μάλιστα ακριβώς στο σημείο που θα θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τα προφυλακτικά με κουκίδες δημιουργούν επιπρόσθετη τριβή και μεγαλύτερη ερωτική ευχαρίστηση για τον παρτενέρ που δέχεται τη διείσδυση, κάτι που με τη σειρά του προκαλεί βαθύτερη σεξουαλική ανταπόκριση και από τους δυο.

Γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς προφυλακτικά με διαφορετικές υφές;

Τα προφυλακτικά με κουκίδες και ραβδώσεις επιτυγχάνουν τη μεγιστοποίηση της ερωτικής απόλαυσης, αυξάνουν την οικειότητα και βοηθούν τους δυο παρτενέρ να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ο πειραματισμός με διαφορετικούς τύπους και υφές προφυλακτικών, προσφέρει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση κάνοντας τα πράγματα πιο πικάντικα, ενώ παρέχει δυνατότητες για περισσότερη εξερεύνηση και διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα. Αυτά τα προφυλακτικά είναι ειδικά κατασκευασμένα και σχεδιασμένα για να παρέχουν έξτρα απόλαυση στα σημεία που χρειάζεται και καταφέρνουν έτσι να προσφέρουν μεγαλύτερη διέγερση και περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή.

Τα προφυλακτικά Durex PleasureMax διαθέτουν ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις που ερεθίζουν ιδανικά την κλειτορίδα, εκτινάσσοντας την απόλαυση στα ύψη και για τους δυο παρτενέρ. Όσοι θέλουν να συνδυάσουν τις κουκίδες με τις ραβδώσεις για τη μέγιστη γυναικεία ικανοποίηση μαζί με το επιβραδυντικό λιπαντικό Peforma που καθυστερεί την ανδρική εκσπερμάτιση θα βρουν στο Durex Performax Intense την ιδανική λύση.

Previous Οι μετοχές των εταιριών προφυλακτικών έπεσαν, μόλις η Κίνα εγκατέλειψε την πολιτική για το ένα παιδί
Next Νέες σέξι συσκευασίες στα προφυλακτικά DUO

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Έξαρση στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μετά τις διακοπές

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) σε γενικές γραμμές μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής και προφανώς είναι νοσήματα που μας αφορούν όλο το χρόνο. Όπως όμως και τα κονδυλώματα, που είναι

Προφυλακτικα Durex

Ταυτόχρονος οργασμός με προφυλακτικά για αμοιβαία κορύφωση

Όταν κάνεις σεξ, είναι μια από τις μοναδικές περιπτώσεις κατά τις οποίες σίγουρα δεν θέλεις να τερματίσεις… πρώτος. Για τα περισσότερα ζευγάρια, τα προφυλακτικά υψώνουν ένα σύνορο ανάμεσα στους ερωτικούς

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Οι μύθοι σχετικά με το πως μπορεί κανείς να μαντέψει το μέγεθος του πέους

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν για πάρα πολλά χρόνια κάνει διάφορες υποθέσεις, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο, για να εκτιμήσουν το μέγεθος ενός πέους σε στύση, χωρίς

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply