Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με ραβδώσεις και κουκίδες

Τα πλεονεκτήματα των προφυλακτικών με ραβδώσεις και κουκίδες

Δεν υπάρχει ένα προφυλακτικό που να ταιριάζει σε όλους, αφού ο καθένας μας είναι μοναδικός πνευματικά και ψυχολογικά, αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την ερωτική απόλαυση και έχει τον δικό του σεξουαλικό προσανατολισμό και προτιμήσεις. Είναι λοιπόν προφανές πως ο καθένας πρέπει να αναζητήσει το ιδανικό προφυλακτικό, αυτό που του ταιριάζει καλύτερα και ικανοποιεί τις επιθυμίες και καλύπτει τις ανάγκες του.

Δεν είναι επίσης ανάγκη να μένει κανείς κολλημένος στα παραδοσιακά στάνταρ προφυλακτικά και είναι σημαντικό να δοκιμάζει διαφορετικούς τύπους, όπως αυτά με ραβδώσεις, κουκίδες ή και με τις δυο υφές, προκειμένου να εξερευνά και να πειραματίζεται, με στόχο να ενισχύσει τη σεξουαλική απόλαυση και να καταλήξει στο ιδανικό για αυτόν προφυλακτικό.

Τι είναι τα προφυλακτικά με ραβδώσεις;

Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά διαθέτουν ελαφρά ανυψωμένες αυλακώσεις που διατρέχουν όλη την κυκλική τους επιφάνεια, οι οποίες είναι στρατηγικά τοποθετημένες, με τρόπο που δημιουργεί πρόσθετη σεξουαλική διέγερση και ερεθισμό. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να αισθανθούν πολλά όταν φορούν ένα παραδοσιακό απλό προφυλακτικό, όμως χρησιμοποιώντας ένα με ραβδώσεις, η έξτρα υφή που είναι ενσωματωμένη σε ειδικά σημεία, μπορεί να προσφέρει αύξηση στην τριβή και στην απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Οι ραβδώσεις αυτές μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση τόσο στο ανδρικό μόριο όσο και στα κολπικά τοιχώματα, απογειώνοντας την ηδονή και για τους δυο ερωτικούς παρτενέρ.

Τι είναι τα προφυλακτικά με κουκίδες;

Τα προφυλακτικά αυτά διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες ανάγλυφες κουκίδες στο εξωτερικό τους και καταφέρνουν να ενισχύσουν τη διέγερση και το απολαυστικό συναίσθημα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και μάλιστα ακριβώς στο σημείο που θα θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τα προφυλακτικά με κουκίδες δημιουργούν επιπρόσθετη τριβή και μεγαλύτερη ερωτική ευχαρίστηση για τον παρτενέρ που δέχεται τη διείσδυση, κάτι που με τη σειρά του προκαλεί βαθύτερη σεξουαλική ανταπόκριση και από τους δυο.

Γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς προφυλακτικά με διαφορετικές υφές;

Τα προφυλακτικά με κουκίδες και ραβδώσεις επιτυγχάνουν τη μεγιστοποίηση της ερωτικής απόλαυσης, αυξάνουν την οικειότητα και βοηθούν τους δυο παρτενέρ να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ο πειραματισμός με διαφορετικούς τύπους και υφές προφυλακτικών, προσφέρει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση κάνοντας τα πράγματα πιο πικάντικα, ενώ παρέχει δυνατότητες για περισσότερη εξερεύνηση και διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα. Αυτά τα προφυλακτικά είναι ειδικά κατασκευασμένα και σχεδιασμένα για να παρέχουν έξτρα απόλαυση στα σημεία που χρειάζεται και καταφέρνουν έτσι να προσφέρουν μεγαλύτερη διέγερση και περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή.

Τα προφυλακτικά Durex PleasureMax διαθέτουν ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις που ερεθίζουν ιδανικά την κλειτορίδα, εκτινάσσοντας την απόλαυση στα ύψη και για τους δυο παρτενέρ. Όσοι θέλουν να συνδυάσουν τις κουκίδες με τις ραβδώσεις για τη μέγιστη γυναικεία ικανοποίηση μαζί με το επιβραδυντικό λιπαντικό Peforma που καθυστερεί την ανδρική εκσπερμάτιση θα βρουν στο Durex Performax Intense την ιδανική λύση.

Previous Οι μετοχές των εταιριών προφυλακτικών έπεσαν, μόλις η Κίνα εγκατέλειψε την πολιτική για το ένα παιδί
Next Νέες σέξι συσκευασίες στα προφυλακτικά DUO

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Πακέταρε τα απαραίτητα για μια νύχτα σεξ στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ

Μια νύχτα στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ μπορεί να αποδειχθεί εκτός από ηδονική, δυστυχώς και ψυχοφθόρα, κυρίως την πρώτη φορά που συμβαίνει να κοιμηθείς μακριά από τις ανέσεις και

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Οι κίνδυνοι της διακοπτόμενης συνουσίας

Κατά τη μέθοδο του “τραβήγματος” που είναι γνωστή ως διακοπτόμενη συνουσία, ο παρτενέρ αποσύρει το ανδρικό του μόριο από τον γυναικείο κόλπο, λίγο πριν την εκσπερμάτιση. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και αποτελεί μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν στην κοινή μάχη κατά του

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply