Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

Όπως πιθανότατα ήδη υποψιάζεσαι, η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων που υποστηρίζουν πως μπορούν να σου προσφέρουν μεγαλύτερο, μακρύτερο και… πλατύτερο ανδρικό μόριο είναι κοινές απάτες. Ορισμένα μάλιστα από αυτά μπορεί να αποβούν και επικίνδυνα και επιζήμια για την υγεία σου. Πάρα πολλές είναι πλέον οι εταιρίες που προσπαθούν να πετύχουν το εύκολο και γρήγορο κέρδος, παραπλανώντας και εξαπατώντας τους άνδρες, οι οποίοι επιθυμούν απεγνωσμένα να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική απόλαυση, η αναγωγή του ως κύριο μέσο για την ηδονή παραμένει μια υπερεκτιμημένη προσέγγιση, ενώ ακόμα και οι άνδρες που αισθάνονται ανησυχία σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο παράγοντα, οφείλουν να γνωρίζουν πως τα χάπια δεν είναι η καλύτερη λύση για να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το θέμα.

Το μεγαλύτερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο

Το μέγεθος του ανδρικού μορίου, αποτελεί έναν σαφώς ξεπερασμένο και υπερεκτιμημένο τρόπο για να αξιολογήσει κανείς τις σεξουαλικές του δυνατότητες. Σε εκατοντάδες έρευνες στις οποίες οι συμμετέχοντες ερωτώνται τι πραγματικά μετράει για τους ερωτικούς παρτενέρ σε ότι αφορά το σεξ, η σκληρότητα της στύσης είναι η κορυφαία απάντηση που βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή της κατάταξης των απαντήσεων. Προκειμένου να βλέπει κανείς επίσης τα πράγματα από τη σωστή οπτική γωνία και με τη σωστή προοπτική είναι αποφασιστικής σημασίας να αντιληφθεί πως το μέσο πέος σε στύση δεν ξεπερνά -τουλάχιστον σε ότι αφορά τη λευκή φυλή- τα 13 εκατοστά. Μάλιστα υπάρχουν πολλές μελέτες που υποστηρίζουν πως ο μέσος όρος δεν ξεπερνά τα 11.5 εκατοστά.

Για όσους εξακολουθούν να θεωρούν πως θα ήταν ευτυχέστεροι με ένα μεγαλύτερο πέος, υπάρχει μια επιλογή που αποδεδειγμένα έχει αποδειχθεί πως μπορεί να βοηθήσει ενώ παράλληλα παραμένει φθηνή, εξαιρετικά ασφαλής και απολύτως υγιεινή: Χάστε μερικά κιλά. Κι αυτό γιατί οι άνδρες που έχουν υπερβολικό λίπος συγκεντρωμένο στην κοιλιακή χώρα, μπορεί να προκαλέσουν την ελαφριά υπαναχώρηση του ανδρικού μορίου προς την κοιλιακή χώρα και για το λόγο αυτό να εμφανίζεται μικρότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ο γενικός κανόνας αναφέρει πως για κάθε 16 περίπου περίσσεια κιλά λίπους, συντελούν στο να φαίνεται το ανδρικό μόριο περί τα 2 εκατοστά μικρότερο.

Τα χάπια μεγέθυνσης του πέους μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα

Τα συμπληρώματα και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα, αποτελούν συχνά μια δελεαστική και ελκυστική λύση για την ανδρική σεξουαλική ανησυχία σε ότι αφορά το μέγεθος του  πέους, γιατί είναι γενικά προσιτά οικονομικά, εύκολα προμηθεύσιμα, ενώ πολλά από αυτά διαφημίζουν πως εμπεριέχουν πλήρως φυσικά συστατικά. Το μειονέκτημα της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι πως τα φυτικά συμπληρώματα καθώς και όλα όσα περιέχουν διάφορα βότανα διακινούνται σε τεράστιο βαθμό ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχουν πολλές φορές πιστοποιηθεί και χωρίς να είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας. Μάλιστα τα συμπληρώματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική υγεία, είναι πρώτα σε ποσοστό ανάκλησης από την αγορά και απαγόρευσης κυκλοφορίας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλα σκευάσματα. Κι αυτό γιατί συχνά εμπεριέχουν συστατικά τα οποία δεν αναγράφονται στη συσκευασία τους. Σε έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα το ένα τρίτο από τα σκευάσματα που υποστήριζαν πως μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία, εμπεριείχαν ποσότητες φαρμάκων που απαιτούν συνταγογράφηση και τα οποία δεν αναγράφονταν στα συστατικά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία και τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει σε κάθε άνδρα που τα λαμβάνει.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν υπάρχουν και συμπληρώματα που μπορεί να υποσχεθούν μια αληθινή προοπτική στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Παρόλα αυτά, και ορισμένα από τα συγκεκριμένα σκευάσματα μπορεί να επιφέρουν παρενέργειες και θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε κάποια σχετική αγωγή. Προφανώς επίσης θα πρέπει να κάνετε προηγουμένως έρευνα αγοράς, να συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας, να τσεκάρετε τις διεθνείς πιστοποιήσεις και τους ελέγχους που έχει περάσει το κάθε σκεύασμα πριν καταλήξετε να το χρησιμοποιήσετε.

Υγιής καρδιά, καλύτερη στύση

Όταν αναφερόμαστε στα ζητήματα του ανδρικού μορίου, είναι προφανες και έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως η καρδιαγγειακή λειτουργία παίζει αποφασιστικό ρόλο για τη σωστή και εύρυθμη στυτική απόδοση. Όσοι καταφέρνουν να μειώσουν τον κίνδυνο για καρδιαγγεικές παθήσεις στο ελάχιστο, πετυχαίνουν παράλληλα να εξασφαλίσουν πως θα έχουν πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή και δεν θα αντιμετωπίσουν κατά πάσα πιθανότητα προβλήματα με τη στυτική τους λειτουργία.

Μπορεί η ιδέα ενός φτηνού,  απλού χαπιού που υποτίθεται πως εμπεριέχει μονάχα φυσικά συστατικά να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για έναν άνδρα που επιθυμεί απεγνωσμένα μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη στύση, όμως στην πραγματικότητα η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή είναι να προσπαθεί κανείς να παραμένει συνολικά υγιής, να φροντίζει την καρδιά του και να συμβουλεύεται τον γιατρό του, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Previous Προφυλακτικά σε... σπρέι;
Next Είναι τα βιολογικά προφυλακτικά το… μέλλον;

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις

110.000 προφυλακτικά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα

Τα περισσότερα προφυλακτικά που δόθηκαν ποτέ, πρόκειται να δοθούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στην Νότια Κορέα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών Convenience Co. προσφέρει 100.000 προφυλακτικά στο αθλητικό χωριό όπου

Προφυλακτικα - Σεξ

Γιατί το σεξ κάνει καλό στην υγεία σου

Το σεξ εκτός της απόλαυσης που σου προσφέρει, μπορεί να σου παρέχει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα τόσο σε ότι αφορά τη σωματική, όσο και την ψυχική σου υγεία. Αν θέλεις να

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Η ιστορία των προφυλακτικών

Την πρώτη φορά που είδατε ένα προφυλακτικό σας θύμισε ίσως μια μπανάνα. Συχνά τα βρίσκουμε σε διάφορες γεύσεις, σχήματα και μεγέθη. Συγκεντρώνονται σε πολύχρωμα πακέτα σε κουτιά με την ένδειξη

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply