Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Έχεις αρχίσει τα προκαταρκτικά με την παρτενέρ σου και καθώς της ψυθιρίζετε τι πρόκειται να ακολουθήσει, με την ερωτική ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινα, αυτή σε ρωτάει αν έχεις προφυλακτικό… Γνέφεις καταφατικά, όμως σίγουρα η παρτενέρ σου δεν έχει ιδέα τη πρόκειται να επακολουθήσει. Αντί να εμφανίσεις περιχαρής, ένα πατροπαράδοτο προφυλακτικό από λατεξ, και να το εφαρμόσεις στο ανδρικό σου μόριο όπως πάντα, βγάζεις από την τσέπη σου ένα μικρό μπουκαλάκι με αντλία σπρέι και αρχίζεις να ψεκάζεις το πέος σου…

Καλώς ήρθατε στο μέλλον των προφυλακτικών σε μορφή σπρέι. Μια μάλλον… ανήσυχη φοιτήτρια με τάση στην καινοτομία, η Michele Chu που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, έχει οραματιστεί ένα μέλλον στο οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε ένα μπουκαλάκι με αντλία σπρέι, το οποίο θα μας προστατεύει από το ενδεχόμενο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και ταυτόχρονα από τους κινδύνους των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Όπως δηλαδή ψεκάζουμε κάποιο εντομοαπωθητικό στην επιδερμίδα μας για να γλιτώσουμε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, θα μπορούμε ψεκάζοντας το ανδρικό μόριο να εξασφαλίσουμε προστασία αντίστοιχη με αυτή των προφυλακτικών.

Το προφυλακτικό σε σπρέι είναι -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- κατασκευασμένο για άριστη εφαρμογή λόγω του ψεκασμού που το κάνει να ταιριάζει γάντι σε κάθε ανδρικό μόριο, ενώ λειτουργεί αντίστοιχα με τη μορφή που το κάνουν οι επίδεσμοι σε μορφή σπρέι που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η Michele εκτός από τάση στην καινοτομία έχει σίγουρα μέσα της και το επιχειρηματικό δαιμόνιο αφού θέλει να λανσάρει πλήρες σετ ερωτικών προϊόντων, το οποίο εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και το καινοτόμο προφυλακτικό σε σπρέι. Το σετ μάλιστα θα περιέχει και ένα τηλεκοντρόλ με το οποίο μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει και να ρυθμίσει διάφορα modes, εφέ ακόμα και γεύσεις στο σπρέι!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Chu δεν είναι η πρώτη που επιχειρεί να κατασκευάσει ένα προφυλακτικό που θα ψεκάζεται με σπρέι στο ανδρικό μόριο. Το 2007 ένας Γερμανός o Jan Vinzenz Krause είχε την ιδέα να φτιάξει ένα σπρέι που θα ψεκάζει λάτεξ στο ανδρικό μόριο με στόχο να λύσει το πρόβλημα της τέλειας εφαρμογής των προφυλακτικών στο πέος.

Ισχυρίζονταν τότε πως επειδή το προϊόν που είχε αναπτύξει εφάρμοζε τέλεια σε κάθε ανδρικό μόριο, η προστασία που προσέφερε ήταν η μέγιστη… Δυστυχώς για αυτόν όμως το προϊόν του παρουσίαζε ένα αξεπέραστο ελάττωμα, το οποίο διαπιστώθηκε μετά από τους σχετικούς ελέγχους. Το λάτεξ απαιτούσε 3 ολόκληρα λεπτά μετά τον ψεκασμό για να στεγνώσει εντελώς και να είναι έτοιμο για χρήση, κάτι που αυτόματα καταδίκασε την προσπάθειά του σε αποτυχία, αφού δεν είναι εύκολο να διατηρήσει κανείς τη στύση του για τόσο μεγάλο διάστημα, περιμένοντας το λάτεξ να… στεγνώσει.

Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό οι εφευρέτες ανά τον κόσμο να προσπαθούν να δημιουργήσουν το προφυλακτικό του μέλλοντος και να δοκιμάζουν κάθε πιθανή εκδοχή. Για την ώρα όμως, κανείς τους δεν έχει καταφέρει να δει το προϊόν του να κυκλοφορεί στην αγορά και μέχρι τότε τα παραδοσιακά προφυλακτικά θα παραμένουν ο μοναδικός αξιόπιστος τρόπος προστασία κατά τη σεξουαλική επαφή.

Previous 3 διαφορετικοί λόγοι υπέρ της χρήσης προφυλακτικού
Next Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις 0 Comments

Καμπάνια Durex-Ασφαλές σεξ με ένα emoji!

Η Durex λίγο πριν την 1η Δεκεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, λανσάρει μια νέα διεθνή καμπάνια με στόχο τη δημιουργία του πρώτου επίσημου emoji

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Τελειώνουν τα προφυλακτικά στη Γκορομόντζι

Η Γκορομόντζι είναι μια μικρή περιφέρεια στη Ζιμπάμπουε και φαίνεται πως έχει ξεμείνει από προφυλακτικά όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα. Συγκεκριμένα, τα ανδρικά προφυλακτικά τελειώνουν με αποτέλεσμα οι σεξουαλικά ενεργοί

Προφυλακτικα - Εφαρμογη

Γιατί τα γυναικεία προφυλακτικά δεν είναι δημοφιλή

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που ακόμα και εν έτη 2016 αγνοούν ακόμα και την ίδια την ύπαρξη των γυναικείων προφυλακτικών ενώ ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που δεν έχουν αντικρύσει κανένα

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply