Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Προφυλακτικά σε… σπρέι;

Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Έχεις αρχίσει τα προκαταρκτικά με την παρτενέρ σου και καθώς της ψυθιρίζετε τι πρόκειται να ακολουθήσει, με την ερωτική ένταση να έχει χτυπήσει κόκκινα, αυτή σε ρωτάει αν έχεις προφυλακτικό… Γνέφεις καταφατικά, όμως σίγουρα η παρτενέρ σου δεν έχει ιδέα τη πρόκειται να επακολουθήσει. Αντί να εμφανίσεις περιχαρής, ένα πατροπαράδοτο προφυλακτικό από λατεξ, και να το εφαρμόσεις στο ανδρικό σου μόριο όπως πάντα, βγάζεις από την τσέπη σου ένα μικρό μπουκαλάκι με αντλία σπρέι και αρχίζεις να ψεκάζεις το πέος σου…

Καλώς ήρθατε στο μέλλον των προφυλακτικών σε μορφή σπρέι. Μια μάλλον… ανήσυχη φοιτήτρια με τάση στην καινοτομία, η Michele Chu που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, έχει οραματιστεί ένα μέλλον στο οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε ένα μπουκαλάκι με αντλία σπρέι, το οποίο θα μας προστατεύει από το ενδεχόμενο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και ταυτόχρονα από τους κινδύνους των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Όπως δηλαδή ψεκάζουμε κάποιο εντομοαπωθητικό στην επιδερμίδα μας για να γλιτώσουμε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, θα μπορούμε ψεκάζοντας το ανδρικό μόριο να εξασφαλίσουμε προστασία αντίστοιχη με αυτή των προφυλακτικών.

Το προφυλακτικό σε σπρέι είναι -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- κατασκευασμένο για άριστη εφαρμογή λόγω του ψεκασμού που το κάνει να ταιριάζει γάντι σε κάθε ανδρικό μόριο, ενώ λειτουργεί αντίστοιχα με τη μορφή που το κάνουν οι επίδεσμοι σε μορφή σπρέι που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η Michele εκτός από τάση στην καινοτομία έχει σίγουρα μέσα της και το επιχειρηματικό δαιμόνιο αφού θέλει να λανσάρει πλήρες σετ ερωτικών προϊόντων, το οποίο εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και το καινοτόμο προφυλακτικό σε σπρέι. Το σετ μάλιστα θα περιέχει και ένα τηλεκοντρόλ με το οποίο μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει και να ρυθμίσει διάφορα modes, εφέ ακόμα και γεύσεις στο σπρέι!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Chu δεν είναι η πρώτη που επιχειρεί να κατασκευάσει ένα προφυλακτικό που θα ψεκάζεται με σπρέι στο ανδρικό μόριο. Το 2007 ένας Γερμανός o Jan Vinzenz Krause είχε την ιδέα να φτιάξει ένα σπρέι που θα ψεκάζει λάτεξ στο ανδρικό μόριο με στόχο να λύσει το πρόβλημα της τέλειας εφαρμογής των προφυλακτικών στο πέος.

Ισχυρίζονταν τότε πως επειδή το προϊόν που είχε αναπτύξει εφάρμοζε τέλεια σε κάθε ανδρικό μόριο, η προστασία που προσέφερε ήταν η μέγιστη… Δυστυχώς για αυτόν όμως το προϊόν του παρουσίαζε ένα αξεπέραστο ελάττωμα, το οποίο διαπιστώθηκε μετά από τους σχετικούς ελέγχους. Το λάτεξ απαιτούσε 3 ολόκληρα λεπτά μετά τον ψεκασμό για να στεγνώσει εντελώς και να είναι έτοιμο για χρήση, κάτι που αυτόματα καταδίκασε την προσπάθειά του σε αποτυχία, αφού δεν είναι εύκολο να διατηρήσει κανείς τη στύση του για τόσο μεγάλο διάστημα, περιμένοντας το λάτεξ να… στεγνώσει.

Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό οι εφευρέτες ανά τον κόσμο να προσπαθούν να δημιουργήσουν το προφυλακτικό του μέλλοντος και να δοκιμάζουν κάθε πιθανή εκδοχή. Για την ώρα όμως, κανείς τους δεν έχει καταφέρει να δει το προϊόν του να κυκλοφορεί στην αγορά και μέχρι τότε τα παραδοσιακά προφυλακτικά θα παραμένουν ο μοναδικός αξιόπιστος τρόπος προστασία κατά τη σεξουαλική επαφή.

Previous 3 διαφορετικοί λόγοι υπέρ της χρήσης προφυλακτικού
Next Η σκληρή αλήθεια για τη μεγέθυνση πέους

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα

Ξεπερνώντας συνηθισμένα προβλήματα για τον γυναικείο οργασμό

Συχνά ο οργασμός θεωρείται ως το οριστικό αποτέλεσμα της σεξουαλικής επαφής για αμφότερους τους ερωτικούς παρτενέρ, όμως στην πραγματικότητα πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν στην πολυπόθητη κλιμάκωση κατά τη διάρκεια

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Στην αέναη αναζήτηση του τέλειου προφυλακτικού, ώστε να καταφέρουν να σε πείσουν να το φοράς πριν κάθε σεξουαλική επαφή, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Texas, ισχυρίζονται πως έχουν καταφέρει

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Τι πραγματικά πιστεύουν οι άνδρες για το σεξ και τα προφυλακτικά

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνδρες μάλλον δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνοι και αμελείς σε ότι αφορά το σεξ. Αυτό αποδεικνύεται από ένα νέο video της Durex, στο οποίο

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply