5 πλεονεκτήματα της χρήσης λιπαντικού στο σεξ

5 πλεονεκτήματα της χρήσης λιπαντικού στο σεξ

Για αρκετούς, η χρήση λιπαντικού κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να φέρνει αμηχανία και δισταγμούς σε πρώτη ανάγνωση, όμως στην πραγματικότητα το λιπαντικό μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό σύμμαχο για κάθε ζευγάρι που θέλει να απολαμβάνει το σεξ. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία λιπαντικό κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων γνωρίζουν πολύ καλά πως  έχει την ικανότητα να μετατρέψει μια συχνά μέτρια σεξουαλική εμπειρία, σε μια σαφώς διασκεδαστικότερη και ηδονικότερη ερωτική στιγμή. Ακολουθούν πέντε λόγοι για τους οποίους η χρήση λιπαντικού μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να σε μετατρέψει σε καλύτερο εραστή και να απογειώσει την απόλαυση για εσένα και την παρτενέρ σου.

Είναι πιο ασφαλές

Υπάρχουν στιγμές, όταν το άλλο σου μισό δεν είναι υγρό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ή ο κόλπος της δεν έχει λιπανθεί στα απαιτούμενα επίπεδα, ώστε να εξασφαλιστεί απροβλημάτιστα η διείσδυση. Η ξηρότητα αυτή στην περιοχή μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα η αφυδάτωση, το μπάνιο σε πισίνα ή στη θάλασσα, ακόμα και από οργανικά αίτια. Αν η παρτενέρ σου ή εσύ έχεις ξηρότητα στις επίμαχες περιοχές, ή αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό για πρωκτικό σεξ και δεν έχετε παράλληλα την πρόνοια να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη, τότε η τριβή που προκαλείται από τη διείσδυση μεγιστοποιείται και μαζί οι πιθανότητες για να σκιστεί το προφυλακτικό. Επιπρόσθετα τα μεγάλα επίπεδα τριβής λόγω απουσίας της απαραίτητης λίπανσης, μπορεί να οδηγήσουν σε ερεθισμούς, επώδυνο σεξ ή ακόμα και μικτροτραυματισμούς και πρόκληση φλεγμονών στα γεννητικά όργανα.

Είναι ένα ταμπού και να το σπάσει κανείς παραμένει διεγερτικό

Για αρκετούς η χρήση λιπαντικού παραπέμπει σε “βρώμικες” ερωτικές πρακτικές, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να απογειώσει τη συνολική ερωτική εμπειρία αφού το σπάσιμο κάθε ταμπού και αναστολής, πάντα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ηδονικότερο αποτέλεσμα. Το γεγονός πως η χρήση λιπαντικού συνδέεται  ευθέως  με την πορνογραφία (ακόμα κι αν ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο), δημιουργεί συχνά μια άκρως αφροδισιακή ατμόσφαιρα και μετατρέπει τη σεξουαλική επαφή σε κάτι πολύ διεγερτικότερο. Πολλά ζευγάρια έχουν ερωτικές φαντασιώσεις οι οποίες φλερτάρουν ή είναι εμπνευσμένες με την πορνογραφία και η προσθήκη του λιπαντικού στο παιχνίδι τους βοηθά να έρθουν πιο κοντά στην εκπλήρωση αυτών των φαντασιώσεων.

Είναι απαραίτητο στο πρωκτικό σεξ

Σε κάθε περίσταση, αλλά ειδικά σε περιπτώσει όταν η παρτενέρ σου έχει μηδαμινή εμπειρία στο πρωκτικό σεξ, είτε μέγεθος του ανδρικού σου μορίου είναι μεγαλύτερο από αυτό του μέσου όρου, η χρήση λιπαντικού είναι απαραίτητη. Η τριβή κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ είναι κύριος υπεύθυνος για ενοχλήσεις, επώδυνο σεξ, μικροτραυματισμούς, ή και φλεγμονές, αφού η περιοχή του πρωκτού δεν λιπαίνεται με φυσικό τρόπο όπως ο κόλπος και συνεπώς ένα λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη κρίνεται αποφασιστικής σημασίας μαζί με τη χρήση προφυλακτικού για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η χρήση λιπαντικού στο πρωκτικό σεξ είναι σημαντική για να εξαλειφθούν όλα τα πιθανά προβλήματα και για τους δυο εμπλεκομένους.

Μπορείς να το προμηθευτείς σε διαφορετικές γεύσεις

Υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά λιπαντικά σε διάφορες γεύσεις τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση του στοματικού σεξ και να είστε παράλληλα πάντα έτοιμοι για τη διείσδυση που θα ακολουθήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η ερωτική επαφή γίνεται έτσι περισσότερο kinky, το στοματικό σεξ αποκτά νέες ηδονικές και παιχνιδιάρικες διαστάσεις και επιτυγχάνετε να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και την πεζή σεξουαλική καθημερινότητα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο κυρίως για όσους διατηρούν μακροχρόνιες και σταθερές ερωτικές σχέσεις.

Μπορείς να κάνεις σεξ παντού

Αν έχεις μαζί σου λιπαντικό δεν είναι πάντα απαραίτητο να πρέπει να περιμένεις να λιπανθεί πλήρως ο κόλπος και να φτάσετε στο μάξιμουμ της διέγερσης για να κάνετε σεξ. Το λιπαντικό είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που μπορείτε να κάνετε σεξ άμεσα, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε σεξ στα γρήγορα, ή αν διεγείρεστε από τον κίνδυνο της ερωτικής επαφής σε δημόσια μέρη. Με το λιπαντικό το σεξ στα γρήγορα αποκτά άλλη διάσταση και γίνεται πολύ απλούστερο και απολαυστικό.

Previous Μάθε να αγαπάς το προφυλακτικό σου
Next Γιατί οι άνδρες δεν φοράνε προφυλακτικό

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Αντισύλληψη μέσω app στο smartphone σου;

Όταν κάνεις σεξ για να το απολαύσεις και δεν θέλεις να ρισκάρεις στο παραμικρό το ενδεχόμενο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, τότε η αντισύλληψη είναι σε κάθε περίπτωση κάτι αδιαπραγμάτευτο. Πάνω

Προφυλακτικα - Σεξ

Tips για να αξιοποιήσεις καλύτερα το χρόνο σου στην κρεβατοκάμαρα

Οδεύουμε προς το καλοκαίρι, η μέρα συνεχίζει να μεγαλώνει, κάτι που συνεπάγεται πως ο δικός σας χρόνος στην κρεβατοκάμαρα μειώνεται. Με τον διαθέσιμο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα να γίνονται λιγότερος αυτή

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Καταδικάστηκε για βιασμό την ώρα του σεξ!

Κι όμως ένας Γάλλος που έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό, ενώ η σύντροφός του νόμιζε ότι φορούσε καταδικάστηκε για βιασμό. Το Δικαστήριο στη Λωζάννη της Ελβετίας με μια απόφαση ορόσημο κατέληξε

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply