Πως να φοράς πάντα προφυλακτικό

Πως να φοράς πάντα προφυλακτικό

Για να αναγκαστείς να φοράς προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική επαφή, θα μπορούσε κανείς να σε φοβίσει με τρομακτικά στατιστικά για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά και τον μεγάλο κίνδυνο του HIV ιού, ο οποίος μολύνει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσε επίσης να σου αναφέρει ενδεικτικά  πως μια στις δεκαπέντε γυναίκες που είναι σεξουαλικά ενεργές, δεν γνωρίζει πως έχει λοίμωξη από χλαμύδια. Ας μην το παρακάνουμε άλλο, όμως.

Προφανώς και γνωρίζεις τους κινδύνους, όμως παρόλα αυτά συνεχίζεις να γκρινιάζεις όταν έρχεται η ώρα να φορέσεις προφυλακτικό. Διάβασε παρακάτω πως η κατάλληλη επιλογή προφυλακτικού μπορεί να δώσει τέλος στη διστακτικότητά σου να το χρησιμοποιήσεις και να καταφέρεις έτσι να είσαι πάντα προστατευμένος. Όχι μόνο έναντι των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων αλλά και της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Το πρόβλημα: Δεν νοιώθω τίποτα
Η λύση:
Είναι προφανές πως πρέπει να αναζητήσεις ένα καλύτερο προφυλακτικό που να είναι συμβατό με τις ανάγκες σου. Ένα εξαιρετικά λεπτό προφυλακτικό, καλύτερο από αυτό που πιθανότατα έχεις ήδη δοκιμάσει ίσως να είναι η ιδανική λύση. Δοκίμασες αυτά που είναι φτιαγμένα από πολυουρεθάνη, αφού επιτρέπουν την μετάδοση της θερμότητας του σώματος και κάνουν τη σεξουαλική επαφή… πιο καυτή.

Υπάρχουν στην αγορά ιδιαίτερα λεπτά προφυλακτικά, τα οποία έχουν περάσει όλα τα αυστηρά τεστ και προσφέρουν τα ίδια ακριβώς επίπεδα ασφαλείας, αλλά πολύ στενότερη ερωτική επαφή. Σε σχέση με τα συνηθισμένα λεπτά προφυλακτικά προσφέρουν εξαιρετικά καλύτερα αποτελέσματα, απλά θα χρειαστεί να κάνεις μια απλή και εύκολη έρευνα αγοράς.

Το πρόβλημα: Δεν υπάρχει αρκετή τριβή
Η λύση:
Πρέπει να δεις λίγο μακρύτερα από τα συνηθισμένα προφυλακτικά με ραβδώσεις που υποστηρίζουν σθεναρά πως θα καταφέρεις με τον τρόπο αυτό να της προσφέρεις πολύ μεγαλύτερη απόλαυση. Πρέπει να βάλεις και τη δική σου ηδονή στην εξίσωση και να αναζητήσεις ένα προφυλακτικό που διαθέτει ραβδώσεις και αυλακώσεις και στο εσωτερικό του, εκτός από την εξωτερική του επιφάνεια.

Ένα ειδικό προφυλακτικό που μεγιστοποιεί την απόλαυση, διαθέτοντας φαρδύτερη κεφαλή μπορεί επίσης εκτός  από την ευκολότερη εφαρμογή να προσφέρει μεγαλύτερη τριβή και συνεπώς και απόλαυση και στους δυο παρτενέρ. Υπάρχουν μάλιστα τέτοια προφυλακτικά που παράλληλα διαθέτουν επιβραδυντικό λιπαντικό που θα σε βοηθήσει να διαρκέσεις περισσότερο κατά τη σεξουαλική επαφή.

Το πρόβλημα: Μισώ να ψάχνω για προφυλακτικό πάνω στην έξαψη της στιγμής
Η λύση: Δεν χρειάζεται να το κάνεις. Είναι πορφανές πως το να πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι, τον καναπέ ή όπου αλλού βρίσκεσαι με το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου την κρίσιμη στιγμή, δεν είναι ότι καλύτερο και μπορεί να καταστρέψει τη διέγερση και την σεξουαλική ορμή. Αποθήκευε πάντα τα προφυλακτικά σε σημείο που μπορείς να τα έχεις σε πρώτη ζήτηση και πάντα εύκολα προσβάσιμα.

Αυτό δεν περιλαμβάνει φυσικά μόνο την κρεβατοκάμαρα, αλλά είναι καλό να τα έχεις μοιρασμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού για κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας δεν είναι κακή επιλογή. Αν απο την άλλη ανησυχείς για αδιάκριτους συγκατοίκους, ή απρόσμενες επισκέψεις, μπορείς να τα καμουφλάρεις σε συσκευασίες άλλων προϊόντων. Απλά προσπάθησε να διασφαλίσεις πως δεν θα σου είναι εύκολο να χρησιμοποιήσεις φτηνές δικαιολογίες την κρίσιμη στιγμή.

Το πρόβλημα: Δεν μου εφαρμόζει σωστά
Η λύση: Tο μέγεθος, ειδικά όταν μιλάμε για τα προφυλακτικά μετράει και είναι αποφασιστικής σημασίας. Αν καταφέρεις να βρεις αυτό που σου εφαρμόζει ιδανικά, σαν γάντι, τότε έχεις σαφώς πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην αποθαρρύνεσαι να χρησιμοποιείς σε κάθε σεξουαλική επαφή.

Αντίθετα με τις πεποιθήσεις της κοινής γνώμης τα προφυλακτικά έχουν πλέον εξελιχθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια και η άποψη πως όλα έχουν ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους, αποτελεί έναν μύθο. Με μερικές δοκιμές θα μπορέσεις να καταλήξεις σε αυτό που εφαρμόζει άριστα και θα ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα ή δισταγμό για τη χρήση του σε κάθε ερωτική επαφή.

Το πρόβλημα: Χαλάει την ερωτική διάθεση
Η λύση:
Η ποικιλία και η ανανέωση είναι απαραίτητες για να μη γίνεται πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα κάθε σεξουαλική επαφή. Υπάρχει πλέον διαθέσιμη στην αγορά μια ευρύτατη γκάμα, εναλλακτικών τύπων προφυλακτικών. Αρκεί να γίνεις λίγο περισσότερο δημιουργικός και kinky και να δοκιμάσεις το καινούργιο στο ερωτικό παιχνίδι.

Από τα προφυλακτικά με γεύσεις, μέχρι αυτά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, ή άλλα καινοτόμα, υπάρχει λύση για να ανακατεύεις την τράπουλα και να μη βαριέσαι ποτέ να χρησιμοποιείς κάτι καινούργιο με την παρτενέρ σου.

Previous Πως μετριέται το πλάτος στα προφυλακτικά
Next Μάθε να αγαπάς το προφυλακτικό σου

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Μην αφήνετε το στρες να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή

Στο σύγχρονο περιβάλλον των εξαντλητικών και ξέφρενων ρυθμών και της απαιτητικής καθημερινότητας το άγχος και το στρες αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πλέον συνηθισμένα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

7 πράγματα που δεν ήξερες για τα προφυλακτικά

Είτε σου αρέσει, είτε όχι τα προφυλακτικά είναι μια αναγκαιότητα. Είναι κάτι που πρέπει απαραίτητα να φοράς σε κάθε σεξουαλική επαφή. Τα προφυλακτικά σε προστατεύουν τόσο έναντι κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

Προφυλακτικα - Σεξ

Γιατί το σεξ κάνει καλό στην υγεία σου

Το σεξ εκτός της απόλαυσης που σου προσφέρει, μπορεί να σου παρέχει πολλά ακόμα πλεονεκτήματα τόσο σε ότι αφορά τη σωματική, όσο και την ψυχική σου υγεία. Αν θέλεις να

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply