Πως μετριέται το πλάτος στα προφυλακτικά

Πως μετριέται το πλάτος στα προφυλακτικά

Όταν επιχειρεί κανείς να επιλέξει το καλύτερο προφυλακτικό για τον εαυτό και την παρτενέρ του, έρχεται αντιμέτωπος με ένα πλήθος σχετικών πληροφοριών. Πρέπει να συνυπολογίσει μια σειρά διαφορετικών παραγόντων για να φτάσει στην ιδανική επιλογή. Για παράδειγμα είναι σημαντικό το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένο αλλά και το πόσο παχύ ή λεπτό θα είναι. Προφυλακτικά από λάτεξ, από καινοτόμα υλικά υψηλής τεχνολογίας, έξτρα λεπτά, με ραβδώσεις, ακόμα και προφυλακτικά με γεύσεις αποτελούν μερικούς μόνο τύπους, από αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικές μετρήσεις διαστάσεων, που σχετίζονται με τα προφυλακτικά. Το μήκος, το πάχος, η περιφέρεια και το πλάτος. Το τελευταίο μάλιστα αποτελεί μια ιδιαίτερα κρίσιμη παράμετρο για κάθε προφυλακτικό. Το πόσο πλατύ είναι το προφυλακτικό θα καθορίσει την σωστή και κατάλληλη εφαρμογή στο ανδρικό μόριο. Πολλοί άνδρες έχουν σύγχυση, για το πως ακριβώς μετράμε το πλάτος του προφυλακτικού. Ορισμένοι λανθασμένα υποθέτουν, πως το πλάτος είναι η διάμετρος του προφυλακτικού σε χρήση, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Για να έχετε μια καθαρή εικόνα για το πως μετριούνται οι διαστάσεις των προφυλακτικών, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video. Στο 9:38 θα διαπιστώσετε πως μετριέται το πάχος του προφυλακτικού, στη συνέχεια το μήκος του, ενώ στο 9:51 θα δείτε πως πρέπει να μετριέται το πλάτος του προφυλακτικού. Το video που παραθέτουμε δεν παρέχει πληροφορίες μόνο για τις μετρήσεις των διαστάσεων, αλλά αξίζει να το παρακολουθήσετε, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία κατασκευής των προφυλακτικών.

Τώρα πλέον ξέρετε πως μπορείτε να υπολογίσετε εύκολα την περιφέρεια του προφυλακτικού, η οποία είναι δυο φορές το πλάτος του.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο μέτρησης των διαστάσεων του προφυλακτικού, συστήνεται να δοκιμάσετε διαφορετικές μάρκες, τύπους και μεγέθη, πριν επιλέξετε το ιδανικό για εσάς και την ερωτική σας σύντροφο. Αν και η συσκευασία παρέχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, αρκετοί κατασκευαστές δεν προσφέρουν εικόνα για τις ακριβείς διαστάσεις των προφυλακτικών τους.

Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζετε πόσο καλά εφαρμόζουν κάποια προφυλακτικά αν δεν τα δοκιμάσετε. Κάθε ανδρικό μόριο είναι διαφορετικό και έτσι κάθε προφυλακτικό δεν ταιριάζει σε όλα τα πέη. Να θυμάστε πως το τέλειο προφυλακτικό πρέπει να εφαρμόζει… γάντι στο μόριό σας, αφού σε διαφορετική περίπτωση διπλασιάζεται ο κίνδυνος σπασίματος ή αστοχίας, ενώ δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε το σεξ φορώντας ένα προφυλακτικό που δεν σας ταιριάζει.

Previous 7 πράγματα που δεν ήξερες για τα προφυλακτικά
Next Πως να φοράς πάντα προφυλακτικό

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος

Ποιοι πραγματικά χρειάζονται XL προφυλακτικό

Οι περισσότερες γυναίκες είχαν κάποια στιγμή της ερωτικής τους ζωής έναν παρτενέρ που υποστήριζε πως χρειάζεται να φοράει XL προφυλακτικό και η συντριπτική πλειοψηφία από αυτές πάντα ήθελαν να του

Προφυλακτικα Durex 0 Comments

Πως να εξασφαλίσεις πως ο παρτενέρ σου θα χρησιμοποιεί πάντα προφυλακτικό

Αν και ένα κομμάτι των ανδρών διαθέτει την κοινή λογική και την ακολουθεί κατά γράμμα χρησιμοποιώντας προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική επαφή, υπάρχει ένα ποσοστό του ισχυρού φύλου που θα προσπαθήσει

Προφυλακτικα - Μεγεθος

Πώς θα βρείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Το σωστό μέγεθος προφυλακτικού είναι σημαντικό για την ασφάλεια και την άνεση που ζητά κανείς από τη χρήση του προφυλακτικού. Τα προφυλακτικά που είναι πολύ μεγάλα, γλιστρούν κατά την σεξουαλική

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply