Οι μύθοι σχετικά με το πως μπορεί κανείς να μαντέψει το μέγεθος του πέους

Οι μύθοι σχετικά με το πως μπορεί κανείς να μαντέψει το μέγεθος του πέους

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν για πάρα πολλά χρόνια κάνει διάφορες υποθέσεις, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο, για να εκτιμήσουν το μέγεθος ενός πέους σε στύση, χωρίς φυσικά να το δουν από κοντά. Προφανώς αυτές οι εικασίες δεν αποτελούν επιστημονικό τρόπο για να εκτιμήσει κανείς το πιθανό μέγεθος του ανδρικού μορίου. Χωρίς χάρακα και μεζούρα, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας τρόπος να μάθει κανείς το ακριβές μέγεθος του πέους και οι τρόποι με τους οποίους συνηθίζουμε να κάνουμε σχετικές εικασίες, αποτελούν στην πραγματικότητα μύθους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακολουθούν οι συνηθέστεροι τέτοιοι μύθοι, αλλά και η κατάρριψή τους.

Τα πόδια του
Συγγνώμη κυρίες μου, αλλά αν ένας άνδρας φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσια, το μόνο που μπορείτε να γνωρίζετε, είναι πως έχει μεγάλα πόδια και τίποτα περισσότερο. Η μια μελέτη μετά την άλλη αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμία επιστημονική ένδειξη που να συνδέει το μέγεθος των ποδιών και αυτό του ανδρικού μορίου. Κρατήστε λοιπόν ψηλά το κεφάλι σας και κοιτάξτε τους άνδρες στα μάτια… αφού τα πόδια τους, δεν θα σας δώσουν καμία πληροφορία για το πέος τους.

Τα χέρια του
Τα χέρια δίνουν πολλές πληροφορίες για έναν άνδρα, συμπεριλαμβανομένης αυτής για το αν είναι παντρεμένος ή όχι, όμως σε καμία περίπτωση δεν προδίδουν το μέγεθος του πέους του. Παρόλα αυτά υπάρχουν επιστημονικά πειστήρια που συνδέουν το μήκος του δείκτη με το μήκος του πέους. Στις περιπτώσεις που ο δείκτης είναι σημαντικά μικρότερος σε μήκος από τον παράμεσο, τότε υπάρχουν καλές πιθανότητες να είναι αρκετά προικισμένος στο μέγεθος του πέους του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι σχετικές μελέτες βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημά τους και δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως.

Το ύψος του
Άλλος ένας εντελώς λανθασμένος τρόπος για να εκτιμήσει κανείς το μέγεθος του πέους. Δεν υπάρχει ο παραμικρός συσχετισμός μεταξύ του πόσο ψηλός είναι ένας άνδρας και του μεγέθους του πέους του. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως το μεγάλο ύψος συνήθως έχει την τάση να κάνει το ανδρικό μόριο να φαίνεται μικρότερο, επειδή καταλαμβάνει μικρότερη… έκταση αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα.

Οι διαστάσεις του χαλαρού πέους
Παρατηρώντας ένα πέος που είναι χαλαρό, δεν μπορεί κανείς να εκτιμήσει πόσο μεγάλο θα είναι αυτό σε πλήρη στύση. Οι διαστάσεις του χαλαρού πέους, δεν αποτελούν σαφή ένδειξη για το μέγεθος σε στύση, αφού πολλές φορές μερικά μικρά σε μέγεθος χαλαρά ανδρικά μόρια, μπορεί να μεγαλώσουν πολύ περισσότερο όταν βρεθούν σε στύση, σε σχέση με αυτά που είναι πιο μεγάλα σε χαλαρή κατάσταση.

Η φυλή
Άλλος ένας μύθος που είναι μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής. Παρά τα όσα έχετε κατά καιρούς διαβάσει και ακούσει δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ των διαφορετικών φυλών και του μεγέθους του ανδρικού μορίου. Η Αφρικανική φυλή δεν έχει πάντα μεγαλύτερα πέη και η ασιατική δεν έχει πάντα τα μικρότερα, όσο κι αν έχει επικρατήσει να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Το μήλο του Αδάμ
Θεωρητικά αυτό φαίνεται να έχει κάποια βάση καθώς το μήλο του Αδάμ είναι σημάδι ανδρισμού, όμως στην πραγματικότητα αποτελεί έναν ακόμα μύθο καθώς αντίθετα με ότι θρυλείται το μήλο του Αδάμ δεν δίνει καμία πληροφορία για την περιφέρεια του πέους.

Αυτοί είναι οι συνηθέστεροι μύθοι για το πως μπορεί κανείς να εκτιμήσει το μέγεθος ενός πέους σε στύση, χωρίς να το δει από κοντά. Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι να δείτε το πέος του κάθε άνδρα σε στύση.

Previous Tips για να φορέσεις το προφυλακτικό με σέξι τρόπο
Next Πως να φορέσεις το προφυλακτικό

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Προβληματα 0 Comments

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ προφυλακτικό χωρίς latex;

Το latex αποτελεί το υλικό που αρχικά βρέθηκε ως το καταλληλότερο, εξετάζοντας συνολικά όλες τις παραμέτρους, ως πρώτη ύλη για την κατασκευή των προφυλακτικών. Δυστυχώς όμως ορισμένοι άνδρες είναι αλλεργικοί

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Πως να διαλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό

Οι άνδρες και οι γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το σεξ και να είναι προστατευμένοι έναντι στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι οι πιο πιστοί

Προφυλακτικα - Ειδησεις

Ενδείξεις πως μπορείς να έχεις ένα ΣΜΝ

Πρώτα από όλα είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζεις πως τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) δεν ανακοινώνουν πάντα την άφιξή τους με μια σειρά ενδείξεων και συμπτωμάτων. Είναι πιθανό να έχεις

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply