Πως να διαλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό

Πως να διαλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό

Οι άνδρες και οι γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το σεξ και να είναι προστατευμένοι έναντι στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι οι πιο πιστοί χρήστες των προφυλακτικών. Και για αυτούς, η αναζήτηση του καλύτερου προφυλακτικού είναι αποφασιστικής σημασίας, ώστε να συνδυάσουν την ηδονή με την ασφάλεια και να εξασφαλίσουν πως θα έχουν να σκέφτονται μόνο την απόλαυση πριν, κατά τη διάρκεια, ακόμα και μετά τη συνουσία.

Αυτή είναι άλλωστε πιθανότατα και η αιτία που οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τις μεγάλες και γνωστές μάρκες προφυλακτικών. Οι δημοφιλείς μάρκες εγγυώνται πως τα προϊόντα τους έχουν περάσει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και είναι αποτελεσματικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να παίξουν το ρόλο για τον οποίο προορίζονται. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα ζευγάρια στη συνέχεια, είναι απλά να ακολουθήσουν με ακρίβεια τις οδηγίες χρήσης.

Μέγεθος
Ένα από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες που πρέπει κανείς να συνυπολογίσει επιλέγοντας προφυλακτικό, είναι το μέγεθος. Όταν αγοράζεις προφυλακτικά πρέπει εξ’ αρχής να ελέγχεις τη συσκευασία για πιθανές ταξινομήσεις ή περιορισμούς σε ότι αφορά το μέγεθος. Πρέπει να επιλέξεις το μέγεθος που θα σου εφαρμόζει… γάντι και απαντά με ακρίβεια στις ανάγκες του ανδρικού σου μορίου. Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρος, είναι σημαντικό να διαλέξεις τα δυο μεγέθη που πλησιάζουν περισσότερο στην εκτίμησή σου και να τα δοκιμάσεις. Δεν θέλεις το προφυλακτικό σου να είναι ούτε χαλαρότερο, ούτε στενότερο από τις ανάγκες σου. Μια δοκιμή θα σε πείσει πως βρήκες το ιδανικό μέγεθος.

Υλικό
Εκτός από το μέγεθος, το υλικό αποτελεί επίσης παράμετρο αποφασιστικής σημασίας. Ορισμένοι άνδρες είναι αλλεργικοί στο λάτεξ, το οποίο αποτελεί το συνηθέστερο υλικό κατασκευής των προφυλακτικών. Αν έχεις αλλεργία στο λάτεξ, υπάρχουν άλλες επιλογές, όπως τα προφυλακτικά πολυουρεθάνης ή πολυισοπρενίου. Διάβασε τις ετικέτες στη συσκευασία για να γνωρίζεις το υλικό κατασκευής και να εξασφαλίσεις πως δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Υφή, σχήμα, πάχος
Υπάρχει μεγάλη γκάμα προφυλακτικών που είναι ειδικά σχεδιασμένα και έχουν ραβδώσεις και πτυχώσεις για περισσότερη απόλαυση. Άλλα, έχουν ειδικά σχεδιασμένη υφή και μπορεί να απογειώσουν την ηδονή για τους άνδρες που παραπονιούνται πως χάνουν ένα κομμάτι της απολαυστικής αίσθησης κατά τη συνουσία, όταν φοράνε προφυλακτικό. Το σχήμα του προφυλακτικού παίζει επίσης το ρόλο του, αφού υπάρχουν αυτά που είναι φαρδύτερα στην κορυφή, κάτι που βοηθάει στη γρήγορη και απροβλημάτιστη εφαρμογή, ενώ παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Άλλοι θέλουν το προφυλακτικό όσο λεπτότερο γίνεται, άλλοι καταφεύγουν σε αυτά με μεγαλύτερο πάχος, καθώς με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν να διαρκέσουν περισσότερο στο σεξ. Ορισμένοι προτιμούν προφυλακτικά με επιβραδυντικό λιπαντικό, άλλοι επιλέγουν προφυλακτικά με σπερματοκτόνο για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Η επιλογή του κατάλληλου προφυλακτικού, προσομοιάζει με την επιλογή παρτενέρ. Πρέπει να συνυπολογίσει κανείς όλες τις παραμέτρους. Το ευτύχημα για τον σύγχρονο άνδρα, είναι πως πλέον στην αγορά κυκλοφορεί μια τεράστια ποικιλία προφυλακτικών που μπορεί να απαντήσει στις εξατομικευμένες ανάγκες του καθένα και να εξασφαλίσει ασφαλές όσο και απολαυστικό σεξ για όλους.

Previous Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις με τα προφυλακτικά
Next Tips για να φορέσεις το προφυλακτικό με σέξι τρόπο

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Σεξ

Πακέταρε τα απαραίτητα για μια νύχτα σεξ στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ

Μια νύχτα στο σπίτι του ερωτικού σου παρτενέρ μπορεί να αποδειχθεί εκτός από ηδονική, δυστυχώς και ψυχοφθόρα, κυρίως την πρώτη φορά που συμβαίνει να κοιμηθείς μακριά από τις ανέσεις και

Προφυλακτικα - Σεξ

Είναι τα σούπερ προφυλακτικά μια πραγματικότητα;

Στην αέναη αναζήτηση του τέλειου προφυλακτικού, ώστε να καταφέρουν να σε πείσουν να το φοράς πριν κάθε σεξουαλική επαφή, οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Texas, ισχυρίζονται πως έχουν καταφέρει

Προφυλακτικα - Σεξ 0 Comments

Sexipedia – Ο σέξι σύμμαχός σου για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία

Στο Sexipedia θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σχέσεις, το σεξ και την υγεία, θα ανακαλύψετε έναν καινούργιο σύμμαχο, που θα σας παρέχει απαντήσεις για όλα όσα

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply