Αποκαλύπτοντας τα μεγέθη των προφυλακτικών

Αποκαλύπτοντας τα μεγέθη των προφυλακτικών

Τα προφυλακτικά προσφέρονται σε διαφορετικές διαστάσεις και το να επιλέξει κανείς αυτό που του εφαρμόζει καλύτερα, όχι μόνο εξασφαλίζει πως θα είναι σε θέση να ευχαριστηθεί περισσότερο το σεξ, αλλά παράλληλα πως θα είναι αποτελεσματικά προστατευμένος από τους κινδύνους για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Ένα προφυλακτικό που δεν εφαρμόζει σωστά, είτε είναι δηλαδή πολύ στενό, είτε πολύ χαλαρό πάνω στο ανδρικό μόριο, διπλασιάζει τον κίνδυνο για σπάσιμο ή αστοχία, ενώ παράλληλα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην ηδονή κατά τη σεξουαλική επαφή. Όσο καλύτερα εφαρμόζει το προφυλακτικό, τόσο πιο ασφαλές και απολαυστικό είναι  το σεξ.

Όπως ήδη πιθανότατα γνωρίζεις, υπάρχει η βασική κατηγορία διαστάσεων των προφυλακτικών, όμως κυκλοφορούν και αυτά που είναι μικρότερα σε διαστάσεις, αλλά και οι ΧL εκδόσεις για τους προικισμένους με μεγαλύτερο μέγεθος από τον μέσο όρο. Το μήκος των προφυλακτικών κυμαίνεται από 17.8 μέχρι 20.6 εκατοστά και το πλάτος τους από 4.4 έως τα 5.7 εκατοστά. Μερικά προφυλακτικά είναι σχεδιασμένα να έχουν μεγαλύτερο πλάτος στην κεφαλή του πέους, κάτι που διευκολύνει την εφαρμογή και παρέχει περισσότερη άνεση.

Τα small προφυλακτικά έχουν μήκος από 17.8 έως 19.8 εκατοστά και πλάτος μικρότερο των 5 εκατοστών.

Τα standard προφυλακτικά έχουν μήκος από 18.4 έως 19.8 εκατοστά και πλάτος από 5 έως 5.4 εκατοστά.

Τα XL προφυλακτικά έχουν μήκος μεγαλύτερο των 20.6 εκατοστών και πλάτος μεγαλύτερο των 5.4 εκατοστών.

Η Durex έκανε μια σχετική έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως το μήκος ενός ανδρικού μορίου σε στύση κυμαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις από 10.2 έως 23 εκατοστά, ενώ το πλάτος της στύσης είναι συνήθως από 2.5 έως 5.5 εκατοστά. Από την έρευνα προέκυψε πως το 50% των ανδρών που συμμετείχαν, δήλωσε πως τα προφυλακτικά κανονικού μεγέθους δεν εφάρμοζαν σωστά στο πέος τους.

– Το 25% αυτών των ανδρών υποστήριξε πως τα προφυλακτικά ήταν πολύ στενά

– Το 10% αυτών των ανδρών δήλωσε πως τα προφυλακτικά ήταν πάρα πολύ στενά και δεν μπορούσαν να τα φορέσουν.

– Το 15% αυτών των ανδρών βρήκε τα προφυλακτικά πολύ χαλαρά στην εφαρμογή.

Το 44% μάλιστα των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξε πως είχαν βιώσει περίπτωση σπασίματος, ή γλιστρήματος του προφυλακτικού στο παρελθόν, για τουλάχιστον μια φορά.

Γίνεται σαφές πόσο σημαντικό είναι να διαλέξει κανείς το τέλειο στην εφαρμογή προφυλακτικό. Ακολουθεί ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την σωστότερη επιλογή.

Για να βρει κανείς το τέλειο προφυλακτικό για το δικό του ανδρικό μόριο, χρειάζεται μέτρηση και λίγος πειραματισμός.

Πρώτα μετρήστε το μήκος του ανδρικού σας μορίου σε πλήρη στύση. Ο χάρακας πρέπει να τοποθετηθεί στη βάση του πέους και να μετρήσετε την απόσταση μέχρι την κορυφή του.

Στη συνέχεια μετρήστε την περιφέρεια. Αν δεν έχετε μεζούρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κλωστή. Κάντε μια θηλιά γύρω από το πιο παχύ κομμάτι του μορίου σας και μετρήστε έτσι την περιφέρεια.

Τώρα μπορείτε να συγκρίνεται το μήκος και την περιφέρεια με το μέσο όρο. Η μέση στύση είναι μεταξύ 13 και 15 εκατοστών σε μήκος και 11.5 με 12 εκατοστά σε περιφέρεια. Αν το αποτέλεσμα της δικής σας μέτρησης είναι κοντά στον μέσο όρο, τότε τα προφυλακτικά κανονικού μεγέθους θα είναι πιθανότατα η σωστή επιλογή για το μέγεθός σας. Αν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε μικρότερο ή μεγαλύτερο μέγεθος.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να πειραματιστείτε λιγάκι μέχρι να καταλήξετε στο ιδανικό προφυλακτικό. Αγοράστε διάφορους τύπους και μάρκες που ανταποκρίνονται στο μέγεθός σας και, δοκιμάστε ποιο σας βοηθά να αισθάνεστε περισσότερο άνετα και εφαρμόζει καλύτερα.

 

Next Πως να επιλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό για πρωκτικό σεξ

About author

You might also like

Προφυλακτικα - Μεγεθος 0 Comments

Πως να διαλέξεις το καλύτερο προφυλακτικό

Οι άνδρες και οι γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το σεξ και να είναι προστατευμένοι έναντι στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι οι πιο πιστοί

Προφυλακτικα - Μεγεθος 1Comments

Νέες σέξι συσκευασίες στα προφυλακτικά DUO

Το DUO άλλαξε συσκευασία και ο μεγάλος πλέον πρωταγωνιστής σε όλες τις καινούργιες, είναι το μαύρο χρώμα που συνοδεύεται από σέξι και συναρπαστικές έντονες χρωματιστές… καμπύλες. Το μαύρο χρώμα είναι

Προφυλακτικα - Σεξ

Μετρήσιμες πια οι επιδόσεις στο σεξ: Το «έξυπνο προφυλακτικό» ήρθε για να… ξεπουλήσει

Κάνω καλό σεξ; Χρησιμοποιώ επαρκή αριθμό στάσεων; Έχω ικανοποιητική ταχύτητα ώθησης; Και στο τέλος της μέρας, έκαψα καμιά θερμίδα ύστερα από τόση ταλαιπωρία; Την απάντηση σε όλες αυτές τις… αρχέγονες,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply